Home GamingAndroid Destiny Companion app nu beschikbaar

Destiny Companion app nu beschikbaar

by Mark van Truijen

Precies op tijd voor de beta, de Destiny companion app is nu beschikbaar op iOS en Android. Met de app kan je wapens equipen, je karakter bekijken en nog veel meer.

Zodra de beta start zul je doormiddel van de app nog dieper in het spel komen. Één van de dingen waar de app de focus op heeft liggen is om jouw te tonen waar je zit en hoe je personage is. De app heeft complete 3d modellen van de karakter en deze veranderd ook meteen zodra jij er wat op aanpas. Het werkt dan ook direct naar de game, wijzig je wat op de app gebeurt dat ook in de game. En aangezien er een lekkere RPG structuur zit in Destiny is het handig om via de app al je stats, voortgang, missies etc bij te houden. Je kan op de map checken waar de verkopers zijn, je inventory bekijken.

De app is gratis beschikbaar voor alle apparaten. De app werkt ook met alle consoles. Zoland de beta duurt zal de iOS versie enkel beschikbaar zijn voor Iphone, mocht je dus een iPad bezitten moet je even wachten. Ook mensen met een Windows Phone hebben pech, Bungie liet weten dat er namelijk geen App voor zal komen.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
9 jaren geleden

.

áëàãîäàðåí!

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x