Home Gaming Destiny brengt 1.1 patch uit

Destiny brengt 1.1 patch uit

by Mark van Truijen

Bungie heeft vrijgegeven patch  voor Destiny die tweaks te bieden aan een aantal exotische wapens, alsmede het geven van spelers een alternatief voor de landbouw materialen.

Destiny’s 1.1 patch brengt een wijziging voor de manier van upgraden van zowel exotische wapens als armor die Guardians hierbij wordt gevraagd om een nieuw type materiaal, genaamd de Exotic Shard, om de laatste upgrade stap voor hun spullen te initiëren. Exotische Shards kunnen worden verkregen door ofwel het demonteren van een exotische wapen dat je in je inventaris heb, of door de aankoop van één van XUR zeven Strange Coins. Voorafgaand aan deze update, hadden spelers zowel Ascendant Energie en Shards nodig om hun excotic gear te upgraden. Over exotics gesproken, Bungie heeft ook een aantal exotische spullen verbeterd.

Naast de wijzigingen in exotische spullen, bevat Destiny’s 1.1 patch ook de mogelijkheid om natuurlijke materialen te kopen om te worden gebruikt bij het verbeteren van hun spullen. Om deze materialen te kopen, zullen Guardians Vanguard en Crucible marks  moeten traden.

Ten slotte  lost de 1.1-patch een probleem op met de Ahteon boss battle aan het einde van de Vault of Glass raid evenals het verwijderen van een exploit die de Tempeliers in de vault of glass gebruiken door haar van het platform af te duwen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x