Home Featured Destiny 3 volgens geruchten in 2020

Destiny 3 volgens geruchten in 2020

by Mark van Truijen

De toekomst van de Destiny franchise is erg interessant voor de fans van de serie, zeker na het vertrek van Bungie bij Activision. En waar we momenteel weinig weten, kunnen we enkel hopen dat Bungie de juiste stappen maakt met betrekking tot deel 2 en zelfs een volgende titel.

AnonTheNine is een bekende Destiny Leaker, details over Destiny 2 wist hij correct naar buiten te brengen. Nu heeft hij een video naar buiten gebracht, welke hier beneden te bekijken is, hierin zitten wat details over wat wij geloven Destiny 3. Het komt er kort gezegd op neer dat de game in 2020 komt voor de PS5 en Xbox Scarlett. De game zou nog meer RPG elementen in de game implementeren en zou nog meer focussen op de Speler zoals in Forsaken is ingezet.

Voor nu is dit een gerucht en klinkt het als iets wat een fan graag ziet komen naar Destiny 3. Dat gezegd hebbende, weten we allemaal dat Bungie graag een game maakt in die richting, Activision was meer richting de mainstream gamers gericht, hierdoor konden beide partijen ook niet door een deur samen. Het is afwachten voor nu hoe dit ontwikkeld.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: