Home Gaming Destiny 2 – Nieuwe legendes maken hun opwachting tijdens de wereldwijde lancering op 6 september

Destiny 2 – Nieuwe legendes maken hun opwachting tijdens de wereldwijde lancering op 6 september

by Mark van Truijen

Op 6 september lanceren Bungie en Activision de wereldberoemde, first-person actie-game Destiny 2. Vanaf 00:00 wordt de game lokaal gelancerd vanuit de Melkweg in Amsterdam. In navolging van de grootste bèta in de geschiedenis van Bungie en Activision, is de wereld klaar voor Destiny 2, het vervolg op het internationaal geprezen Destiny. De game is nu al bekroond met bijna 70 wereldwijde awards en nominaties, inclusief eretitels als “Beste Multiplayer Game en Beste Social/Online Game van gamescom award 2017” en “Best PC Game – Game Critics Awards: Best of E3 2017”. De game verschijnt voor de Xbox One en met tijdelijk exclusieve content voor PlayStation 4-systemen. Vanaf 24 oktober is Destiny 2 ook beschikbaar voor PC, via retail en digitaal via Battle.net, Blizzard Entertainment’s online gamingservice, als eerste non-Blizzard-game.

Destiny 2 is ontwikkeld door Bungie. Dit langverwachte vervolg stuurt spelers op een epische reis door het universum om de mensheid van uitsterven te redden. De game verwelkomt zowel nieuwe spelers als spelers die al sinds het begin hun hart verloren aan dit universum, met diverse spelstanden en activiteiten om te verkennen. In het verhaal van Destiny 2 is de laatste veilige stad op aarde gevallen, in puin gelegd en bezet door een sterk nieuw leger. Spelers moeten nieuwe vaardigheden en wapens gebruiken om de strijdkrachten van de stad te herenigen, en samen terugvechten om hun thuis te heroveren.

“Een geweldig verhaal. Unieke personages. Een kwaadaardige vijand. Een duidelijke missie. Een schitterende, wijde wereld om te ontdekken. En natuurlijk goede, innovatieve gameplay die zowel solo als met vrienden leuk is om te spelen. Destiny 2 heeft het allemaal”, zegt Eric Hirshberg, CEO van Activision. “Deze game is iets wat alle soorten fans leuk zullen vinden en waarderen, zowel de miljoenen fans bent die al deel uitmaken van de community, of als je compleet nieuw bent in de wereld van Destiny. We kunnen niet wachten om het met jullie te delen.”

Bungie CEO, Pete Parsons: “Destiny is gemaakt om spelers samen te brengen en we zijn diep onder de indruk van de manier waarop de community’s onze werelden tot leven te wekken. Destiny 2 vertegenwoordigt de spirit, passie en energie van een geweldig team wereldbouwers hier bij Bungie, en de lancering is het hoogtepunt van onze jarenlange samenwerking met Activision om deze game naar miljoenen spelers over de hele wereld te brengen.”

In Destiny 2 creëert elke speler zijn of haar eigen karakter genaamd een “Guardian”, een uitverkoren beschermer van de aarde. Spelers kunnen kiezen voor de filmachtige verhalende campaign, uitgestrekte gebieden verkennen en deelnemen aan coöperatieve modi, inclusief Strike-missies. Ze kunnen ook Quests, Adventures en Patrols verkennen en voltooien of op zoek gaan naar Lost Sectors en Treasure Chests, terwijl ze met andere Guardians strijden in Public en Heroic Events om Flash Points en meer. Voor competitieve spelers biedt Destiny 2 intense 4v4 multiplayer-matches in ‘The Crucible’. Daarnaast is er de populaire endgame gameplay-ervaring, de 6-player Raid, die live gaat voor spelers om 12:00 uur op 13 september. Een gloednieuwe, community-gerichte functie die kort na lancering beschikbaar komt in Destiny 2 is het ‘Guided Games’-systeem dat spelers helpt gelijkgestemde groepen te vinden om samen enkele van Destiny 2’s pittigste uitdagingen aan te gaan.

Ter ere van de release vindt op dinsdag 5 september vanaf 20:00 een groots launch event plaats in de Melkweg in Amsterdam. Op het feest komen bekende Nederlanders, YouTubers en leden van de Destiny community samen om Destiny 2 te spelen. Daarnaast zullen diverse bekende artiesten optreden en zorgen voor een onvergetelijke avond.

Destiny 2 heeft een PEGI 16 beoordeling. Naast de game verschijnt ook een Destiny 2 – Game + Expansion Pass-bundel, de Destiny 2 – Digital Deluxe Edition met premium digitale content, de Limited Edition en de Collector’s Edition, met een draagbare Destiny 2–Frontier Bag, Expansion Pass, premium digitale content en een Collector’s Box met Cabal-thema.

Voor Sony PlayStation zijn er tijdelijke exclusives* waaronder een competitieve multiplayer map, een coöp-Strike voor drie spelers, een blauw-wit gekleurd schip, speciale uitrustingsets en een exclusief exotisch wapen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x