Home Gaming Descent Act II: The Betrayer’s War

Descent Act II: The Betrayer’s War

by Mark van Truijen

Fantasy Flight Games, een toonaangevende uitgever van bord- en kaartspellen, heeft de release aangekondigd van Act II, The Betrayer’s War, voor Descent: Legends of the Dark. De langverwachte uitbreiding van het populaire en veelgeprezen bordspel Descent: Legends of the Dark. De uitbreiding is vanaf 23 augustus 2023 beschikbaar bij diverse retailers.

Descent Act II is een uitgebreide en sterk coöperatieve dungeon crawler gedreven door de keuze van de speler – allemaal aangedreven door een app die het mogelijk maakt om te spelen zonder een spelleider. De meeslepende verhaallijn van het spel zit vol met wendingen die spelers van alle niveaus in vervoering brengen. Campagnes kunnen solo of met maximaal 4 spelers worden gespeeld en vereisen samenwerking en vaardig teamwerk om uitdagingen te overwinnen.

The Betrayer’s War bouwt voort op het spannende dungeon crawling avontuur van zijn voorganger door de introductie van nieuwe schurken, quests en mechanics. In de game keren spelers terug naar Terrinoth, waar ze in een onwaarschijnlijke alliantie terechtkomen met hun grootste vijand, Waiqar the Betrayer. Ze moeten samenwerken tegen legers draken en de sinistere machinaties van de Uthuk Y’llan. Alle zes de helden uit het originele spel keren terug om hun nalatenschap te verdedigen, elk uitgerust met een nieuwe heldenkaart en een verscheidenheid aan vaardigheden om hen te helpen in hun strijd tegen de dreigende duisternis.

Descent is al jaren een fanfavoriet, en dit nieuwe deel is een natuurlijke evolutie, waarbij nieuwe mechanics worden geïntroduceerd en helden op een hoger niveau worden gebracht voor de volgende bedreiging,” aldus Philip D. Henry, Lead Designer van Descent: Legends of the Dark. “Descent Act II bouwt voort op de kernmechanismen van het origineel, zodat spelers gemakkelijk van de ene naar de andere kunnen overstappen. Dus maak die campagnes nu af, en wees klaar om de Dragonlord Levirax tegemoet te treden!”

Descent: Legends of the Dark Act I is vereist om Act II, The Betrayer’s War, te kunnen spelen. Voor meer informatie over de Descent: Legends of the Dark serie, bezoek de officiële Fantasy Flight Games website.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: