That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS Vita, PS3, PS4, Wii U, Xbox 360, Xbox One

Derde editie Red Bull Strijders draait om ballen

Op zaterdag 14 april vindt de derde editie van Red Bull Strijders plaats in de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn. Deelnemers kunnen meedoen met verschillende gametoernooien en side events om toffe prijzen te winnen. De eerste prijs is een reis naar Red Bull E-WKND in Zweden.

Red Bull Strijders is een reeks unieke esports en gaming events en richt zich iedere editie op een andere gaming community in Nederland. De derde editie staat in het teken van ballen: Red Bull Strijders – Balls of Steel. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor één van de volgende drie competities: Rocket League, NBA 2K18 en Pro Evolution Soccer 2018.

Red Bull Strijders – Balls of Steel vindt plaats in de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn (Raadhuisstraat 134). Het event start op zaterdag 14 april om 12:00 en duurt tot 20:00. De locatie en het event zijn gratis toegankelijk voor bezoekers. De wedstrijden zijn te volgen via het Twitch-kanaal van Esports Game Arena.

Tijdens Balls of Steel zijn er ook een aantal speciale gasten aanwezig. Zo zal de bekende YouTuber en livestreamer Koolein de Rocket League-competitie van commentaar voorzien. Ook doen er bekende gezichten mee aan de competities zelf. Zo kunnen deelnemers aan de Rocket League-competitie het bijvoorbeeld opnemen tegen niemand minder dan de spelers van Team Power Unlimited!

Meer details over de kaartverkoop en het evenement zijn te vinden op de website van Esports Game Arena.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE