Home Gaming Demo voor Super Smash Bros.

Demo voor Super Smash Bros.

by Mark van Truijen

Om het wachten op de lancering van Super Smash Bros for Nintendo 3DS op 3 oktober te verzachten, kunnen fans vanaf 19 september een gratis demo van het vechtspel vol beroemdheden downloaden in de Nintendo eShop. Als extra bonus zal een beperkt aantal Club Nintendo-leden een week eerder een e-mail ontvangen met vier downloadcodes voor deze demo.

Club Nintendo-leden die in aanmerking komen, ontvangen automatisch een e-mail met de vier downloadcodes. Nintendo moedigt ontvangers aan om hun codes met vrienden te delen, want het is mogelijk om met maximaal vier bezitters van een Nintendo 3DS- of 2DS-systeem samen te spelen via draadloze communicatie, ook als deze vrienden geen lid van Club Nintendo zijn. De Club Nintendo-demo van het spel kan onbeperkt gespeeld worden, en biedt toegang tot de Smash-stand met vijf speelbare personages (Mario, Dorpsbewoner, Link, Pikachu en Mega Man), één level (Slagveld) en de mogelijkheid om deel te nemen aan meerspelergevechten tegen andere spelers die de demo hebben gedownload op hun Nintendo 3DS- of 2DS-systeem.

Op 19 september verschijnt ook een demoversie van het spel in de Nintendo eShop. Deze demo biedt dezelfde content en mogelijkheden als de demo die een beperkt aantal Club Nintendo-leden een week eerder heeft ontvangen, alleen kan de demo die 19 september verschijnt maximaal 30 keer gespeeld worden.
Super Smash Bros. for Nintendo 3DS lanceert op 3 oktober exclusief voor de Nintendo 3DS- en 2DS-systemen, als fysiek exemplaar in winkels en als digitale versie in de Nintendo eShop. Bij de lancering kunnen smash-fans ook kiezen voor de Super Smash Bros. for Nintendo 3DS Limited Edition Pack, bestaande uit een rood Nintendo 3DS XL-systeem met een Super Smash Bros.-afbeelding op de voorkant en het vooraf geïnstalleerde spel, of het Super Smash Bros. for Nintendo 3DS Double Pack, een bundel met twee exemplaren van het spel die Nintendo voor een scherpe prijs aanbiedt bij de videogames speciaalzaken. Beide speciale uitgaves zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.
Houd er rekening mee dat het vereist is om een Nintendo Network ID aan te maken om demo’s te kunnen downloaden in de Nintendo eShop.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x