Home Gaming ‘Deep in Galaxies’ is vandaag uitgebracht

‘Deep in Galaxies’ is vandaag uitgebracht

by Jos Vis

In DIG – Deep In Galaxies stippel je je eigen koers uit als een ruimterebel, om de melkweg te bevrijden van een tirannieke Overlord. De enige regel is, geen regels. Ga je volledig bewapend ten strijde tegen een leger ratten, of neem je het op tegen de volgelingen van de Overlord met een verkeersbord als wapen? Of kies je ervoor om je uitrusting willekeurig te verdelen en van elk gevecht een absurde en onvoorspelbare uitdaging te maken?

Geen run zal hetzelfde zijn! Je zou kunnen besluiten om gevaarlijke planeten op te graven op zoek naar overblijfselen die zijn achtergelaten door oude beschavingen, of merk dat je heldhaftig een aardappelzak draagt om je mede-rebellen te voeden. Of misschien dwaal je door de verschillende sectoren, op zoek naar ruimtestations om je welverdiende ertsen en uitdagingen uit te geven om je acrobatische, gevechts- en graafvaardigheden te testen.

Verzamel een crew lokaal, of met Steam Remote Play, voor een ravotten met vier spelers. Ben je klaar om alles aan te pakken wat de melkweg te bieden heeft als een eenmans ruimtebemanning? Of verzamel je je eigen groep buitenbeentjes en bevrijd je het universum met de kracht van bewapende vriendschap? DIG’s gepolijste platformactie en uitgebreide reeks items zorgen ervoor dat er nooit een saai moment is in de ruimte.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: