Home Gaming DECAPOLICE uitgesteld naar volgend jaar

DECAPOLICE uitgesteld naar volgend jaar

by Pim, Sel

De output van Level-5 is de afgelopen jaren een beetje inconsistent geweest, maar de Japanse ontwikkelaar heeft wel enkele veelbelovende games in de pijplijn. Zo kondigde het eerder dit jaar DECAPOLICE aan, een detective-RPG die zich afspeelt in een futuristische, door criminaliteit geteisterde stad. En hoewel het spel oorspronkelijk later in 2023 zou worden uitgebracht, heeft Level-5 nu aangekondigd dat het is uitgesteld.

Tijdens het recente Level-5 Vision 2023 II-evenement onthulde Akihiro Hino, de president en CEO van het bedrijf, dat DECAPOLICE is uitgesteld naar 2024. De ontwikkelaar heeft besloten extra tijd te nemen om ervoor te zorgen dat het spel het kwaliteitsniveau haalt dat intern wordt verwacht.

“Het open-wereld crime suspense RPG DECAPOLICE kreeg veel lof nadat we een proefversie hadden uitgebracht op de Tokyo Game Show”, zei Hino. “Om een grondige ontwikkeling te garanderen, zowel qua kwaliteit als kwantiteit van de inhoud, hebben we besloten om iets meer tijd te nemen.”

Hino legde ook uit dat DECAPOLICE een veel grotere, dichtere en meer meeslepende wereld zal hebben dan alle eerdere titels van Level-5.

“Wat betreft Level-5-games heeft deze titel een ongekend grote open wereld”, aldus Hino. “We streven ernaar een dichte en meeslepende wereld te creëren, vol met speelmogelijkheden. Op veel verschillende locaties zullen verschillende incidenten plaatsvinden, en veel daarvan zitten vol verrassingen. Dit is het soort gameplay waar we voor gaan met DECAPOLICE.”

DECAPOLICE is in ontwikkeling voor PS5, PS4 en Nintendo Switch. Natuurlijk, met het spel nu verschoven naar 2024, is het de moeite waard om je af te vragen of het ook zal uitkomen voor de vermeende Nintendo Switch 2, waarvan wordt beweerd dat deze ergens in de tweede helft van 2024 wordt gelanceerd.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x