Home Gaming Deathbound gaat zijn opwachting maken voor consoles

Deathbound gaat zijn opwachting maken voor consoles

by Pim, Sel

In een meedogenloze donkere fantasiewereld waar Geloof en Wetenschap nog nooit zo tegenover elkaar hebben gestaan, is de meedogenloze wereld van Deathbound gevuld met afschuwelijke wezens en onverzettelijke krijgers. De onheilige kruistocht kan niet alleen gesmeed worden, aangezien spelers een beroep moeten doen op de doden van Ziêminal voor enige hoop op overleving. Bind je met gevallen krijgers die overal in de wereld te vinden zijn en transformeer dynamisch tussen elk personage naadloos tijdens gevechten met het unieke 4-helden zielsachtige partysysteem van Deathbound.

De gevallenen zijn individuele personages met elk hun eigen unieke vaardigheden, vechtstijlen en rijke geschiedenis die een enkel schip delen. De relaties tussen personages moeten ook in aanmerking worden genomen, aangezien dit een grote invloed heeft op de gameplay. De Kerk van de Dood en de Cultus van het Leven staan lijnrecht tegenover elkaar. Het naast elkaar plaatsen van tegenovergestelde facties in het schip zal conflicten veroorzaken, resulterend in gevolgen voor gevechtseffecten. Daarentegen kunnen sterke synergieën met gedeelde overtuigingen gevechtsvoordelen bieden die rampzalig kunnen zijn voor de meedogenloze baas die staal en magie verwacht.

Deathbound wordt gelijktijdig gelanceerd op PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC via Steam, GOG en de Epic Games Store in 2024.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x