maandag , 25 september 2017

Dead Rising 3 komt naar de PC op 5 September

Zombie killers hebben er op de PC even op moeten wachten maar Dead Rising 3 gaat de stap maken naar de PC. CapCom heeft er officieel een datum aan gehangen, 5 September zal hij uitkomen.

Capcom gaf ook wat meer details weg omtrent de game in een recente Steam announcement post. Het bericht weet te melden dat de game geoptimalizeerd is om te lopen op 30fps, maar zal daar waarschijnlijk wat onderlopen afhankelijk van de hardware van de gebruiker. Degene die willen weten hoe de game loopt op 30 fps kunnen dat hier en hier checken.

“We can’t guarantee that there won’t be issues, and obviously depending on your rig you may see different results,” stond in de post. “Rest assured the beefier your gaming machine, the smoother your zombie killing experience will be.”

En voor de gene die op de hoogte zijn van de Steam Summer Sale, je kan de game nu al pre-orderen met 25% korting, deze actie duurt nog 2 dagen.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Review: Mario + Rabbids Kingdom Battle

Al jaren heeft Ubisoft zijn eigen mascotten en dat zijn de Rabbids. Al jaren vond ...