Home Gadgets De zomerhits voor 2017 van Sony!

De zomerhits voor 2017 van Sony!

by Sven

Over drie maanden is het alweer zomer en dit gaat natuurlijk gepaard met nodige voorbereidingen. Welke camera is geschikt om mee te nemen tijdens een avontuurlijke vakantie of juist een zonvakantie? Sony heeft een selectie gemaakt van de beste camera’s voor de aankomende zomer. Deze vijf camera’s maken de beste kiekjes tijdens de vakantie.


Gadget voor elke reiziger, de HDR-AS50

De Action Cam HDR-AS50 van Sony is klein van formaat en kan al de avonturen haarscherp vastleggen of dit nou onderwater is als boven de grond. De HDR-AS50 biedt gegarandeerd optimale opnamekwaliteit. Bovendien is de Action Cam voorzien van een USB-poort waardoor een kabel kan worden aangesloten terwijl een accessoire is bevestigd. Het gevolg hiervan is dat de Action Cam tijdens het opnemen ook kan worden opgeladen door een externe batterijbank.

De HDR-AS50 heeft zowel een vernieuwde interface als een vernieuwde afstandsbediening die om de pols gedragen kan worden, hierdoor kan de Action Cam eenvoudig bestuurt worden tijdens elke activiteit. Ten opzichte van eerdere modellen hebben er nog meer verbeteringen plaatsgevonden; gezichtsherkenning en de opgenomen beelden kunnen sneller en gemakkelijker bewerkt worden met het programma Highlight Movie Maker.


Realiteit in een klein kastje, de RX100M3

De camera RX100M3 is ideaal om tijdens de vakantie mee te nemen. Zo kun je er zowel fantastische plaatjes mee schieten als selfie-videobeelden maken. De camera is compact en licht om mee te nemen. Door de elektronische zoeker is het mogelijk om de camera uiterst stabiel te houden en de opname snel en accuraat in het beeld te kunnen brengen. Daarnaast beschikt de RX100M3 over een OLED Tru-Finder elektronische zoeker, hierdoor zie je altijd op een realistische wijze wat je vastlegt. De camera bevat daarnaast een ZEISS®T* coating waardoor wazige beelden worden geminimaliseerd. Deze camera is kundig voor elke omgeving en voor elk fotodoeleinde; portret, landschap of actiefoto.


Camera en actie, HX90

De HX90 is net zoals de RX100M3 ideaal om selfie-videobeelden te maken, dit komt door het 180 graden kantelbare beeldscherm. De camera is uitgerust met een ZEISS objectief, 30x zoom, een 18,2 MP sensor, een BIONZ X-beeldprocessor; Full HD-video; Fast Intelligent autofocus en SteadyShot beeldstabilisatie. De HX90 beschikt over een OLED Tru-Finder elektronische zoeker, hierdoor zie je altijd op een realistische wijze wat je opneemt. Daarnaast heeft de HX90 een manual ring om de door jou toegewezen instellingen eenvoudig te wijzigen tijdens de opname voor van vlogs. Bovendien beschikt de HX90 over een GPS systeem, op deze wijze kun je de beelden aan een locatie koppelen. De foto’s van deze camera kunnen razendsnel gedeeld worden met een smartphone via NFC en Wi-Fi. Een must-have om de vakantiebeelden met familie en vrienden te delen.


Het ideale toestel de α6000, meer oppervlak en sneller dan een spiegelreflex.

De α6000 camera zal tijdens de vakantie niet teleurstellen. Zo kun je alle beschikbare knoppen programmeren naar eigen voorkeur waardoor de bediening van de camera heel intuïtief verloopt. De APS-C-sensor heeft 1,6 keer de oppervlakte van 4/3-sensoren en 13 keer dat van 1/2.3-sensoren van gewone digitale camera’s, dit resulteert in kwaliteitsbeeld. De 4D FOCUS zorgt voor superieure autofocusprestaties in vier dimensies: breed autofocusbereik (2D-hoogte en -breedte), hoge autofocussnelheid (3D-diepte) en verbeterde voorspellende volgfunctie (4D-tijd). Bovendien zorgt de BIONZ X™-processor ervoor dat texturen nauwkeurig worden vastgelegd, wazige details worden vermindert en tevens wordt ook de beeldruis onderdrukt. Dus wanneer je op safari gaat, een foto wilt maken van een waterskiënde toerist of juist van de zonsondergang, deze camera is hiervoor perfect geschikt. Leuk om te weten is dat deze camera zowel in het zwart, grijs en grafietgrijs leverbaar is.


A7II, de camera om alle kleinste details mee vast te leggen

De A7II heeft dit jaar de Consumentenprijs gewonnen. Dit is te verklaren doordat de camera licht en compact is en in staat is om close-ups te maken met ultrahoge resolutie in combinatie met een macrolens en een macrofilter. Door de extreme vergrotingsvermogen en de sensor van 42.4 megapixels zijn zelfs de kleinste insecten tot in detail zichtbaar. Daarnaast is de A7II de eerste full-frame camera ter wereld met een beeldstabilisatie over vijf assen; pitch-, yaw-, horizontale-, verticale en rolcompensatie. Een foto van springende dolfijnen, is nog nooit zo scherp geweest. Bovendien is het mogelijk om een filmopname te maken met 1080p en 60 bps. De autofocus, de zoomfunctie en de macrofilter zorgen voor een diverse inzetbaarheid van deze camera. Zowel de α6000 als de A7II zijn door de multifunctionele opties ideaal voor tijdens de vakantie.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x