Home Gaming De Ultieme WO2 RTS Verzameling Is Hier Met COMPANY OF HEROES™ 2: PLATINUM EDITION

De Ultieme WO2 RTS Verzameling Is Hier Met COMPANY OF HEROES™ 2: PLATINUM EDITION

by Mark van Truijen
SEGA Europe geeft vandaag een nieuwe trailer vrij voor Company of Heroes™ 2: Platinum Edition, de ultieme verzameling die nu verkrijgbaar is in de winkel voor PC. Deze bevat het bekroonde Company of Heroes 2 en alle grote uitbreidingen voor de WO2 RTS serie: The Western Front Armies, Ardennes Assault en The British Forces. Bovendien krijg je er een extra Company of Heroes 2 game bovenop om aan een vriend of vriendin te geven, zodat je elkaar kan uitdagen in de gelauwerde multiplayer modus.

Company of Heroes 2 geeft spelers de vrijheid om hun eigen gameplaykeuzes te maken. Duik je in de campagne van het Rode Leger en marcheer je naar Berlijn, duik je rechtstreeks in de multiplayer met The Western Front Armies en The British Forces, of kies je ervoor om het beruchte Ardennenoffensief te herbeleven? De Platinum Edition hiernaast ook:

  • ONTELBARE UREN AAN GAMEPLAY: Twee volledige singleplayer campagnes: het oostfront en het Ardennenoffensief. Vijf multiplayer legers, elk met hun eigen unieke speelstijl en eigenschappen. Meer dan 50 multiplayer mappen. Uitgebreide multiplayer mogelijkheden, van 1 tegen 4 tot 4 tegen 4.
  • VERSCHILLENDE SCENARIOS IN EEN GAME: Van gevechten in stedelijke omgevingen tot sneeuwlandschappen waarin je je manschappen moeten beschermen tegen de natuurelementen; van missies waarin je groepen tanks en sluipschutters over het slagveld leidt – Company of Heroes 2 biedt een grote diversiteit aan scenario’s, zowel in singleplayer als in multiplayer.
  • FANTASTISCHE GRAPHICS: Dankzij de ESSENCE grafische engine, met geavanceerde belichting en schaduwen, vernietigbare omgevingen en een dynamisch weersysteem.
  • ULTIEME MIX VAN GESCHIEDENIS & GAMEPLAY: Het ontwerp van de eenheden, omgevingen en missies is gebaseerd op honderden anecdotes, historische documenten en gebeurtenissen – Company of Heroes 2 biedt de speler een inkijk in beide kampen van het Europese front.
  • STRATEGIE VEREIST: Elke game plaatst je voor een unieke uitdaging, waarbij je rekening moet houden met de positionering en het gezichtsveld van je eenheden.
  • LEVENDIGE ONLINE COMMUNITY: Ga online de uitdaging aan tegen de meest strategische spelers ! Speel op de gratis nieuwe mappen die voortdurend aan de game worden toegevoegd en blader door de gratis content die via Steam Workshop wordt aangeboden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x