Home Gaming De tweede Closed Beta van Might and Magic Heroes VII gaat binnenkort van start.

De tweede Closed Beta van Might and Magic Heroes VII gaat binnenkort van start.

by Sven

Vanaf 26 augustus 12:00 uur tot 2 september 12:00 uur is de tweede closed beta van Might and Magic Heroes VII beschikbaar. Spelers die een pre-order hebben gereserveerd, hebben gegarandeerd toegang tot de closed beta. Daarnaast worden er een aantal speciale beta keys weggegeven voor spelers zonder pre-order. Might and Magic Heroes VII verschijnt op 29 september 2015 exclusief voor Windows PC.

Deze tweede closed beta laat je nader kennis maken met de genootschappen Haven en Academy. Ook worden voor het eerst de genootschappen geïntroduceerd die de meeste stemmen van de community ontvingen: Sylvan en Dungeon. Naast de twee Skirmish levels (Dried Lands en Bad Neighbours) die je tijdens de eerste beta al kon spelen, zijn er twee nieuwe Skirmish levels toegevoegd: Fire & Blood en Irresponsible War. Hier kun je nieuwe grondstoffen delven, je stad uitbreiden, legers opbouwen en je helden ontwikkelen om zo uiteindelijk het rijk van je tegenstander te infiltreren. De closed beta kent geen maximaal level en biedt onbeperkt toegang tot 2 september.

Might & Magic Heroes VII wordt momenteel ontwikkeld door Limbic Entertainment, een team van toegewijde Might & Magic-fans die de game tot de beste uit de serie gaan maken. Uiteraard met respect voor de oude tradities en nu voor het eerst ook met inspraak vanuit de community. Hierbij wordt een diepgaande fantasywereld gecombineerd met een rijke RPG-beleving, strategische uitdagingen en ijzersterke verhaallijnen. Je betreedt een wereld met nog meer details, nieuwe gebieden om te ontdekken en te veroveren, een complex economisch systeem om te doorgronden en legendarische wezens die klaarstaan om het gevecht met je aan te gaan.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x