Home Gaming DE STRIJD IS BEGONNEN… Total War™: WARHAMMER® is nu verkrijgbaar

DE STRIJD IS BEGONNEN… Total War™: WARHAMMER® is nu verkrijgbaar

by Mark van Truijen

Met veel plezier maken SEGA® Europe Ltd. en SEGA® of America, Inc. bekend dat Creative Assembly’s epische fantasy strategy game, Total War™: WARHAMMER®, nu verkrijgbaar is voor Windows PC. Total War: WARHAMMER is gebaseerd op de beroemde Warhammer® Fantasy Battle tabletop wargame van Games Workshop®. Dit eerste deel van een nieuwe trilogie levert de magie en het mysterie van de Old World op een voorheen onvoorstelbare schaal!

Total War: WARHAMMER brengt de franchise voor de allereerste keer naar het rijk van de high fantasy voor vele vernieuwingen en compleet nieuwe regels. Gigantische gedrochten, vliegende wezens, monsterlijke infanterie en tovenaars met donkere en vernietigende krachten betreden het slagveld voor grootschalige realtime tactische gevechten. Op de Grand Campaign map zijn sluwe plannen, diplomatie en grote vaardigheid vereist om je rijk uit te breiden en je onderdanen tevreden te houden. Kies uit een van de vier startfacties en acht legendarische helden, bouw je leger op en verpulver de vijand.

Verenig je de Greenskin hordes onder één vlag en rijt je de Old World uiteen? Of bundel je de krachten van de Empire onder Karl Franz om het rijk van de vernietiging te redden? Open je het oude Book of Grudges van de dwergen om met vernietigend kannonenvuur wraak te nemen op oude vijanden? Of wek je legioenen doden tot leven met de Vampire Counts, om overal waar je gaat verval en verrotting te brengen? Wat je ook beslist, de dreiging van Chaos wordt elke beurt sterker voelbaar, vroeg of laat moet je je aandacht richten op de gevreesde Northern Wastes en een macabere nieuwe vijand die dreigt de wereld te verslinden.

“Als je denkt aan het samengaan van twee geweldige Britse franchises, kun je geen betere match bedenken dan Total War en Warhammer,” zegt Total War: WARHAMMER Project Lead, Ian Roxburgh. “Tientallen jaren aan verhalende fantasy smelt samen met 15 jaar RTS-ervaring, en zoals beloofd hebben we dit alles tot leven gebracht op een nooit eerder getoonde manier.”

Deze week kwam Creative Assembly met een 360 graden VR-trailer om de lancering van Total War: WARHAMMER te vieren. Deze is hier te bekijken.

Om meer te weten te komen over het ontwikkelingsproces van Total War: WARHAMMER bekijk je de nieuwe ‘Making of Total War: WARHAMMER‘ video die vandaag is vrijgegeven hier.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x