Home Gaming De Steam Early Access lancering van Bellwright is zeer succesvol

De Steam Early Access lancering van Bellwright is zeer succesvol

by Pim, Sel

Snail Inc. en zijn volledige dochteronderneming Donkey Crew LLC. zijn verheugd om de zeer succesvolle lancering van Bellwright op Steam Early Access aan te kondigen. De RPG voor het bouwen van steden en overleven heeft meer dan 200.000 exemplaren verkocht op Steam, en heeft sinds de lancering meer dan het dubbele aantal verlanglijstjes bereikt, namelijk 822.628. Dit benadrukt de groeiende populariteit van Bellwright binnen de Steam-gemeenschap. Bellwright’s snelle groei strekt zich ook uit buiten Steam, met meer dan 975.000 uur aan kijkplezier op Twitch.

De toegewijde gemeenschap van Bellwright en de overvloed aan content die beschikbaar is bij de lancering op Early Access hebben geleid tot een hoger dan verwacht niveau van spelersbehoud in het competitieve landschap van Steam. Met gelijktijdige gebruikers die consequent het piekniveau van de lanceringsdag overtreffen, en een aanzienlijk deel van de spelers die meer dan 20 uur in het spel investeren, heeft Bellwright duidelijk de spelers die het tot nu toe heeft bereikt, weten vast te leggen. Deze trend wordt verwacht voort te zetten naarmate spelers dieper duiken in de uitgebreide technische boom en de uitgestrekte Early Access-map van Bellwright.

Donkey Crew is ook geprezen door zowel de pers als spelers voor hun responsiviteit op feedback, wat resulteerde in 77% “Meestal positieve” Steam-gebruikersrecensies.

“De hoeveelheid steun en enthousiasme van spelers is een prachtige verrassing geweest voor ons team zo kort na de release. Terwijl we feedback verzamelen en mogelijke functies bespreken met de gemeenschap ter voorbereiding op onze eerste contentupdate, hebben we binnenkort spannend nieuws over de toekomst van Bellwright en wat er gaat komen” – Florian “chadz” Hofreither, projectleider bij Donkey Crew.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x