Home Gaming De Sims 4 Fashion Street en Incheon Style Kits zijn nu verkrijgbaar

De Sims 4 Fashion Street en Incheon Style Kits zijn nu verkrijgbaar

by Jos Vis

Electronic Arts en Maxis hebben vandaag aangekondigd dat de De Sims 4 Fashion Street Kit en de De Sims 4 Incheon Style Kit nu verkrijgbaar zijn voor PC en Mac via Origin en Steam, PlayStation 4 en 5, Xbox Series X|S en Xbox One. 

Als onderdeel van het Seizoen van Zelfbeleving” bieden deze kits spelers nieuwe content die wereldwijde grenzen en normen tart, de stijl van hun Sims uitbreidt en die zelfuitdrukking en creativiteit aanmoedigt om alle kanten van hun Sims te vieren.

De Fashion Street Kit, die is geïnspireerd op de vooruitstrevende modescene van Bombay, heeft rijke kleuren, iconische silhouetten en patronen met veel contrast, voor een levendige stijl voor je Sims. Spelers kunnen zich onderscheiden door trendy kledingstukken aan hun garderobe toe te voegen, maar ook nieuwe accessoires, waaronder armbanden, glimmende kettingen, neusringen, hennatatoeages en sandalen.

Kom meer te weten over De Sims 4 Fashion Street Kit en hoe De Sims samenwerkte met curator Shruti Sitara Singh, curator voor wie mode een kunstvorm is, om authentieke looks te creëren die zijn geïnspireerd op trends uit Bombay.

YouTube video

Spelers kunnen ook trendy Koreaanse stijlen aan de kledingkast van hun Sims toevoegen, met de nieuwe Incheon Style Kit, geïnspireerd op de iconische mode van Incheon Airport. Simmers kunnen looks combineren en aanpassen voor elke gelegenheid, met gestructureerde stukken zoals blazers, jassen, jasjes, cardigans en broeken die perfect gekoppeld kunnen worden aan golvende, comfortabele silhouetten zoals rokken, sweatpants of half ingestopte shirts.

Kom meer te weten over de De Sims 4 Incheon Style Kit en het werk dat het team van De Sims heeft gedaan met de Koreaans-Amerikaanse contentmaker en tv-presentator Jazzy Cho om Seouls unieke stijl door de lens van Incheon Airport te brengen en de stijlopties in het spel te inspireren. 

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x