That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, Trailer

De Sims 4 Beleef het Samen: Kom naar Windenburg!

Het is tijd voor jullie Sims om samen te komen met hun vrienden om een onvergetelijke tijd te beleven in De SimsTM 4. Electronic Arts Inc. kondigde vandaag aan dat het De Sims 4 Beleef het Samen Expansion Pack* nu in Europa verkrijgbaar is op PC en Mac®. Spelers kunnen voor de eerste keer groepen Sims vormen en hiermee een prachtige wereld met een Europees tintje verkennen: Windenburg.

Een van de grote vernieuwingen is dat spelers hun Sims aan kunnen laten sluiten bij verschillende clubs, waarin Sims met soortgelijke interesses, persoonlijkheden en stijlen zich hebben verzameld. Als spelers niet de perfecte club voor hun Sims kunnen vinden, kunnen ze hun eigen clubs oprichten en aanpassen om zo op hun eigen manier te spelen.

“Met de introductie van clubs geeft De Sims 4 Beleef het Samen spelers een nieuwe manier om met het leven te spelen,” aldus Lyndsay Pearson, Senior Producer van De Sims 4. “Dit is de eerste keer dat spelers volledige groepen Sims besturen en samenbrengen om hen gloednieuwe groepsactiviteiten te laten ondernemen. Clubs wijzigen de manier waarop je jouw Sims bestuurt fundamenteel en voegen een totaal nieuwe dimensie toe aan De Sims 4.”

Windenburg is een nieuwe wereld vol pittoreske locaties die jullie Sims kunnen gaan verkennen, zoals het tuindoolhof op het Van Spooksma Landgoed, prachtige zwembaden op de klippen en de mysterieuze eeuwenoude ruïnes. Het is ook een geweldige wereld voor sociale evenementen, dankzij gloednieuwe openbare locaties en ontmoetingsplekken, waar Sims zich aan de nieuwe DJ- en dansvaardigheden kunnen wagen.

Spelers kunnen hun Sims meenemen naar plaatselijke hotspots om bijvoorbeeld een heerlijke espresso in de koffietent te drinken, spelletjes te spelen met vrienden in de kroeg, tot in de vroege uurtjes te dansen in de discotheek en nog veel meer! In De Sims 4 Beleef het Samen is er altijd een goede reden voor Sims om samen te komen met hun vrienden.

De Sims 4 Beleef het Samen is door de PEGI geclassificeerd als 12+ en is verkrijgbaar voor €39,99 op PC en Mac via OriginTM en in de winkel. Kijk voor meer informatie op www.TheSims.com/get-together.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE