Home Featured De Release van ‘Red Dead Redemption 2’ op PC staat voor de deur. GeForce Gamers zijn al helemaal Game Ready!

De Release van ‘Red Dead Redemption 2’ op PC staat voor de deur. GeForce Gamers zijn al helemaal Game Ready!

by Pim, Sel

De PC release van Red Dead Redemption 2 staat voor de deur, en het is één van de meest verwachte PC titels in een lange tijd. GeForce gamers zijn vandaag klaar voor hun oude Wild West avontuur met de nieuwe Game Ready Driver voor Red Dead Redemption 2. Deze driver biedt ook de optimale game ervaring voor fans van Need For Speed Heat en Borderlands 3.

Red Dead Redemption zoals je nog nooit eerder hebt gezien!

Red Dead Redemption 2, ontwikkeld door de makers van Grand Theft Auto V & Red Dead Redemption, is een episch verhaal over het leven in het meedogenloze hart van Amerika. De enorme en sfeervolle wereld van de game zal ook een basis vormen voor een gloednieuwe online Multiplayer ervaring. Red Dead Redemption 2 brengt nieuwe grafische en technische verbeteringen naar de pc-versie, terwijl Arthur Morgan en de Van der Linde-bende wanhopig proberen de wet te omzeilen.

LG 2019 4K OLED TVs nu G-SYNC Compatibel

Recentelijk hebben we een partnership met LG aangekondigd die G-SYNC compatible support biedt aan hun Big Screen 2019 C9 en E9 OLED tv’s, waardoor GeForce-gamers kunnen genieten van comfortabel gamen op de bank, zonder tearing, stuttering of VSync input lag, maar met een superieure ervaring.

Deze functie is nu beschikbaar in Noord-Amerika dankzij de release van de nieuwe Game Ready Driver en de nieuwe tv-firmware en binnenkort ook beschikbaar in andere regio’s. Daarnaast hebben we nauw samengewerkt met LG om ook G-SYNC-compatibele ondersteuning te bieden aan hun 2019 B9 4K OLED tv’s, waardoor het aantal ondersteunde LG tv’s op 7 komt in de B9-, C9- en E9-reeksen.

Met zowel de firmware als ons nieuwste Game Ready Driver zijn LG’s Big Screen tv’s de eerste ter wereld die worden gevalideerd voor supergladde G-SYNC compatibele gaming, waardoor GeForce-gamers een enorm verbeterde game-ervaring op groot scherm krijgen.

Over NVIDIA Game Ready Drivers

De Game Ready Drivers zijn beschikbaar op of voor de releasedag van de meeste grote titels en zijn afgestemd op de beste prestaties en een vlekkeloze gameplay. Alle NVIDIA Game Ready Drivers zijn Microsoft WHQL gecertificeerd.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: