Home Gaming De nieuwste LEGO Star Wars: The Force Awakens DLC-levelpakket

De nieuwste LEGO Star Wars: The Force Awakens DLC-levelpakket

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag de release aangekondigd van het First Order Siege of Takodana levelpakket, de nieuwste downloadbare content (DLC) voor de LEGO® Star WarsTM:The Force Awakens Season Pass.

Het First Order Siege of Takodana levelpakket biedt de fans een nieuwe kijk op de bloedstollende aanval op het kasteel van Maz Kanata. Spelers kunnen nu het oude bouwwerk van Takodana bestormen vanuit het perspectief van de First OrderTM en in de huid kruipen van de kwaadaardige Kylo RenTM. Met deze krijger van de duistere kant kunnen spelers strijden tegen vijanden en op zoek te gaan naar ReyTM en BB-8TM, in een poging om het verzet voorgoed te verslaan.

Vrij te spelen personages en voertuigen zijn onder andere: Kylo RenTM, FN-1044 (stormtrooper), Jashco PhurusTM, Rosser WenoTM, Stormtrooper OfficerTM, Strono TuggsTM, ThrombaTM, LaparoTM, Jakku FreighterTM (volledig voertuig), Jakku FreighterTM (microgevechtsvoertuig)

Spelers kunnen momenteel de LEGO® Star WarsTM: The Force Awakens Deluxe Edition kopen voor de PlayStation® 4 en Xbox One, met daarin het hoofdspel en de Season Pass: het perfecte geschenk voor de ware Star WarsTM fan.

Alle materialen zijn ook te vinden op de WBIE-perssite. Ga hiervoor naar de volgende link en klik op de knop ‘Register Now’ (Nu registreren): http://www.wbie-press.com/. Volg LEGO® Star WarsTM: The Force Awakens via Twitter , Facebook , Instagram en YouTube voor meer informatie over de timing/release van alle nieuwe downloadbare content en ander productnieuws.

LEGO® Star WarsTM: The Force Awakens is de triomfantelijke terugkeer van de populairste LEGO®-computerspellenreeks, die fans op ongeëvenaarde wijze onderdompelt in het nieuwe Star WarsTM-avontuur. Spelers herleven de onweerstaanbare actie uit de film op een manier zoals alleen LEGO® die biedt, met verhaallijnen uit Star WarsTM: The Force Awakens, zoals verteld op de slimme, grappige LEGO manier. Het spel bevat eveneens speelbare content met tot nog toe onvertelde avonturen uit de tijd voorafgaand aan Star WarsTM: The Force Awakens, om spelers meer inzicht te bieden in de personages en de meest gedenkwaardige momenten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: