Home Gadgets De nieuwe Trust Gaming camouflage producten integreren perfect met jouw games!

De nieuwe Trust Gaming camouflage producten integreren perfect met jouw games!

by Mark van Truijen

De toenemende populariteit van Trust Gaming is niet onopgemerkt gebleven in Europa. Niet alleen is Trust Gaming meer en meer aanwezig op internationale gaming events, zoals DreamHack, Milan Games Week en FirstLook, het is ook hét merk geworden dat aan de wensen van zowel amateur- als professionele gamers voldoet. Naast het sponsoren van professionele e-Sports teams blijft Trust Gaming ook investeren in het ontwikkelen van betaalbare gaming producten voor gamers die net de eerste stappen in de virtuele gaming wereld zetten.

Om een koploper in de gaming markt te blijven heeft Trust Gaming een speciale lijn met camouflage headsets en muizen ontwikkeld. Deze headsets en muizen zijn beschikbaar in de kleuren camouflage groen en camouflage wit en matchen perfect met games zoals CS:GO en Call of Duty: Black Ops II. De headsets hebben comfortabele oorkussens die geschikt zijn voor lange, intense game sessies. Met een volume knop op het oorkussen bedien je eenvoudig het volume en kan je de microfoon in- en uitschakelen. De verstelbare hoofdband en flexibele microfoon zorgen voor een comfortabele gaming ervaring voor alle gamers. Het geluid is van hoge kwaliteit en heeft een diepe bas waardoor je maximaal je game kunt ervaren. Degevlochten nylon kabel kan niet in de knoop raken en geeft door zijn lengte van 2 meter de gebruiker meer bewegingsvrijheid.

p1agai4gh01eco36cbm1fvobsj5.002

De camouflage muizen zijn van hoge kwaliteit en hebben een intern geheugen welke 5 verschillende gamingprofielen op kan slaan. De muizen beschikken over software voor programmeerbare knoppen en macro’s, en ook 8 losse metalen gewichtjes, waardoor de muis aangepast kan worden aan ieders persoonlijke voorkeur.De muizen hebben totaal 11 knoppen, waarvan 5 duim knoppen, die ideaal zijn voor MOBA games.

Zowel de camouflage headsets als muizen zijn weer een nieuwe aanwinst voor het uitgebreide Trust Gaming assortiment en zijn vanaf nu beschikbaar in winkels en online.

Kijk op onze webpagina’s voor meer informatie over de camouflage producten:
Groene camouflage headset
Witte camouflage headset
Groene camouflage muis
Witte camouflage muis

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x