Home Gadgets De maand december wordt pas echt gezellig met de spellen van Just Games

De maand december wordt pas echt gezellig met de spellen van Just Games

by Mark van Truijen

De maand december is dé spelletjesmaand bij uitstek. Lekker de tijd om samen met je familie of vrienden in de donkere dagen voor Kerst en tijdens de Kerstvakantie een gezelschapsspel met elkaar te spelen. Of je nu op zoek bent naar een leuk spel voor de kleintjes, een uitdagende breinbreker of een spannend bordspel: spellenuitgever Just Games biedt voor ieder wat wils!

Van het overleven op een onbewoond eiland en het strijden tegen je kampleden in Expeditie Robinson, tot het ontmaskeren van De Mol, je onderdompelen in de criminele wereld met Penoza of het beantwoorden van de quizvragen in De Slimste Mens ter Wereld of Per Seconde Wijzer: Just Games brengt de spannende TV-beleving naar jouw huiskamer. Voor de kinderen is er het bordspel van het populaire klusduo Buurman & Buurman, genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2016. Met de spellen van Just Games worden de feestdagen ongekend gezellig.  

 Banner feestdagen.png

 packshotexpeditierobinson.jpgExpeditie Robinson – het bordspel
Zit jij ook weer aan de buis gekluisterd voor het nieuwe seizoen van de survivalserie? Speel nu thuis mee en zie of jij de ultieme Robinson bent en dit spel kunt overleven! Ieder team heeft zes kampleden op een onbewoond eiland. De teams nemen het tegen elkaar op in spannende proeven om te overleven op een onbewoond eiland. Heb jij alle zenuwslopende eliminatierondes gewonnen en de samensmelting gehaald? Dan speelt iedere speler voor zichzelf en hieruit blijkt uiteindelijk wie de ultieme Robinson is.
Verkoopadviesprijs: €24,99         Leeftijd: 10+ jaar         Aantal spelers: 2 – 6 spelers

 packshotWieisdeMol.jpgWie is de Mol – het bordspel
Geïnspireerd op de hooggewaardeerde en met een Televizier-Ring bekroonde serie is het Wie is de Mol-bordspel de ideale voorbereiding op een nieuw seizoen ´mollen´ dat in januari weer van start gaat. In dit avontuurlijke bordspel krijgen spelers de opdracht een geheim te ontrafelen. Alleen door samen te werken en elkaar te vertrouwen kunnen de spelers, net als in de serie, de opdracht oplossen. Maar onder het gezelschap van de spelers bevindt zich de Mol. Weet jij de mollenstreken te herkennen en de Mol te ontmaskeren?
Verkoopadviesprijs: €24,99         Leeftijd: 12+ jaar        Aantal spelers: 3 – 6 spelers

 packshotSlimsteMensTerWereld.jpgDe Slimste Mens ter Wereld – het bordspel
Het bordspel De Slimste Mens ter Wereld is een uitdagend en razendsnel bordspel voor 2 tot en met 4 spelers vanaf 12 jaar. Net als in de populaire TV-quiz nemen de deelnemers het in verschillende rondes tegen elkaar op om te ontdekken wie de slimste van het stel is. Uniek aan het bordspel zijn de bijgeleverde timers en de timerconsole, waarmee spelers bijhouden welke zuurverdiende seconden nog resteren of verdiend worden door het juist beantwoorden van de vragen.
Verkoopadviesprijs: €34,99         Leeftijd: 12+ jaar        Aantal spelers: 2 – 4 spelers

 B&B-Bordspel_Nominatie_3D.jpgBuurman en Buurman – het bordspel
A je To! Het aandoenlijke stel Buurman & Buurman staat altijd klaar om aan een nieuwe klus te beginnen! Deze feestdagen beleven ze een geweldig avontuur met het gloednieuwe Buurman & Buurman-bordspel. Help jij hen mee? Er staat een stapel klussen te wachten, maar gelukkig zijn ze handig en vooral erg creatief. Om de klus te klaren, moet je het juiste gereedschap bij elkaar dobbelen. Klus je sneller dan je tegenstanders? Dan roep je “A JE TO!”.
Verkoopadviesprijs: €24,99        Leeftijd: 6+ jaar            Aantal spelers: 2 – 4 spelers

Penoza – het bordspel
 PENOZA-Misdaadspel-3D.jpgGebaseerd op de voor een Televizier-Ring genomineerde gelijknamige serie is dit najaar het spannende bordspel Penoza verkrijgbaar. Kruip in de huid van Carmen ‘Penoza’ van Walraven en dompel je samen met vrienden vanachter je eigen eettafel onder in de keiharde onderwereld met het bordspel PENOZA! Weet jij de recherche en criminele concurrenten te slim af te zijn of ga je genadeloos ten onder?
Verkoopadviesprijs: €29,99         Leeftijd: 16+ jaar        Aantal spelers: 2 – 4 spelers

Per Seconde Wijzer – het bordspel
 PSW3D.jpgKijk jij graag naar de TV-quiz Per Seconde Wijzer en denk je vaak de antwoorden te weten? Test dan dit najaar je kennis door zelf in de spotlights te staan met het Per Seconde Wijzer bordspel. Vind net als in de TV-quiz snel het juiste antwoord bij de corresponderende omschrijvingen, maak slim gebruik van je jokers en versla je tegenspelers onder druk van de secondewijzer.
Verkoopadviesprijs: €29,95         Leeftijd: 12+ jaar        Aantal spelers: 2 – 4 spelers

Autodrop: het doldwaze bordspel
Wat al Autodrop-3D.jpgs je een eetbaar gezelschapsspel zou hebben, met overheerlijke spelpionnen en je je tegenstander letterlijk van het bord eet! Dan krijg je Autodrop: het doldwaze bordspel. Kies de juiste auto en ontdek wie van de familie het Autodrop parcours het snelste aflegt. Met 9 verwisselbare bordplaten en 3 dozen Autodrop met in totaal 760 gram snoep brengt Autodrop smakelijk vermaak.
Verkoopadviesprijs: €24,95         Leeftijd: 13+ jaar        Aantal spelers: 2 – 4 spelers

NOS Jeugdjournaal bordspel
 Jeugdjournaal_3D.jpgHoe is het om eindredacteur, cameravrouw, verslaggever of presentator te zijn van het NOS Jeugdjournaal? Met het NOS Jeugdjournaal bordspel beginnen kinderen hun zoektocht naar het nieuws in Nederland en daarna gaan ze op zoek naar nieuws uit de hele wereld. Diegene die als eerste zijn Jeugdjournaal-uitzending klaar heeft, wint het spel. Het NOS Jeugdjournaal is een leerzaam spel, waarbij je het ook moet hebben van een dosis geluk om te winnen.
Verkoopadviesprijs: €24,99        Leeftijd: 8+ jaar        Aantal spelers: 2 – 4 spelers

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x