Home Gaming De lente-update voor PlayerUnknown’s Battlegrounds is uit

De lente-update voor PlayerUnknown’s Battlegrounds is uit

by Sven

PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) voor Xbox One is nu groter en beter dan ooit! Gamers die PUBG spelen via Xbox-gamepreview kunnen nu op de live servers het uitgestrekte woestijnlandschap van Miramar verkennen, dat onderdeel is van de lente-update.

Lees verder voor een overzicht van de belangrijkste nieuwe functies en content:

Nieuwe omgevingen om te verkennen

De woestijngebieden van Miramar zijn een perfecte aanvulling op de gameplay en bieden verrassend nieuwe ‘battle royale’-ervaringen dankzij de uitgestrekte dorpen, rotsheuvels en open vlakten.

Bij de nieuwe kaart hoort ook een verzameling nieuwe wapens, waaronder de R45-revolver, het Win94-hefboomgeweer en de afgezaagde shotgun. Je kunt Miramar bovendien verkennen met speciale voertuigen, zoals een bus voor zes personen of een offroad pickup-truck.

Ontwikkeling op basis van Xbox-gamepreview

Het team heeft naast de ontwikkeling van Miramar en de nieuwe wapens en voertuigen hard gewerkt aan het verbeteren van de gameplay en stabiliteit en gebruikt hiervoor alle feedback uit de Xbox-gamepreview van PUBG. Er worden regelmatig updates uitgebracht om de laadtijden te verbeteren na het landen op het terrein en in de gebouwen. Ook worden oplossingen verzorgd om het aantal crashes en stabiliteitsproblemen terug te dringen.

We luisteren goed naar de feedback van alle spelers en nemen deze steeds mee bij de verdere ontwikkeling van de game. Dus blijf commentaar geven, vragen stellen en problemen terugkoppelen via https://forums.playbattlegrounds.com/forum/178-xbox/.

Nieuwe DLC

Goed nieuws voor spelers die de release van het populaire trainingspak hebben gemist. Er is nu een nieuw trainingspak beschikbaar in de game: het Golden Tracksuit. Je vindt deze kledingset in de game onder de namen ‘TrackSuit top (yellow)’ en ‘TrackSuit pant (yellow)’. Naast het gouden trainingspak, hebben we ook het pakket Instructor Set uitgebracht voor Xbox One-gamers, met daarin een exclusief oranje shirt, een korte broek en een pet met camouflagekleuren.

Je vindt alle DLC die je hebt gekocht terug in de Lobby Store van het spel.

Enorm bedankt voor al jullie geweldige feedback en steun tijdens de ontwikkeling van PlayerUnknown’s Battlegrounds in Xbox-gamepreview. We zijn benieuwd naar jullie nieuwe avonturen in Miramar!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x