Home GamingAndroid De Italiaanse gamesindustrie viert de 10e Italian Video Game Awards, winnaars zijn bekend

De Italiaanse gamesindustrie viert de 10e Italian Video Game Awards, winnaars zijn bekend

by Jos Vis

Italian Interactive Digital Entertainment Association (IIDEA), de Italiaanse branchevereniging voor videogames die de nationale gamesindustrie vertegenwoordigt, kondigt met genoegen de winnaars aan van de 10e Italian Video Game Awards, zoals gestreamd op de openingsavond van First Playable, de belangrijkste B2B-videogame-industrie van Italië evenement.

Kijkers van de Italiaanse Video Game Awards-ceremonie, gestreamd door de internationale mediapartner Video Games Chronicle, werden getrakteerd op een feestavond met internationale gastheren Aoife Wilson en Elle Osili-Wood terwijl ze prijzen toekenden aan onze 2022-winnaars en gasten interviewden die aanstaande releases van de Italiaanse videogame-industrie.

Van de kleurrijke geneugten van Mario + Rabbids Sparks of Hope van Ubisoft Milan tot de duistere mysteries van de indietitel Vesper van Cordens Interactive, de Italiaanse videogame-ontwikkelingsscene biedt een breed en divers aanbod aan games. “Ons belangrijkste doel bij Italian Interactive Digital Entertainment Association is om de groei van onze nationale videogame-industrie aan te moedigen en internationaal te delen, en de Italiaanse Video Game Award-ceremonie is daarin geslaagd”, aldus Thalita Malagò, General Manager bij IIDEA. “Elk jaar zijn we zo onder de indruk van de verscheidenheid aan inzendingen die we ontvangen en dit jaar was daarop geen uitzondering. We zijn onze ijverige juryleden enorm dankbaar voor hun bijdrage aan een dergelijk evenement.”

Naast de prijzen zelf, was de Italiaanse Video Game Awards-ceremonie een gelegenheid om een ​​aantal langverwachte titels te zien. Onlangs aangekondigde SBK 22 van Milestone, Batora: Lost Haven van Stormind Games, Soulstice van Reply Game Studios, Project Galileo van Jyamma Games, Redout 2 van 34BigThings en Haunted Space van Italian Games Factory droegen bij aan de hype van de avond. Ondertussen voltooide een bericht van de Creative Director van Mario + Rabbids Sparks of Hope, Davide Soliani, een van de sterkste showcases die de Italiaanse industrie de afgelopen jaren heeft gezien.

Dit zijn de winnaars van 2022:

Best Italian Game
Hot Wheels Unleashed by Milestone

Best Italian Debut
Vesper by Cordens Interactive

Best Innovation
Martha is Dead by LKA

Outstanding Italian Company
Nacon Studio Milan

Outstanding Individual Contribution
Ivan Venturi

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: