Home Gaming De Franse Tennisfederatie en BIGBEN werken samen om de Franse Open te realiseren in TWT

De Franse Tennisfederatie en BIGBEN werken samen om de Franse Open te realiseren in TWT

by Mark van Truijen

Na het succes van het wereldwijde eGaming-toernooi ‘Roland-Garros eSeries by BNP Paribas’, waarvan de finale op 25 mei werd gehouden tijdens Roland-Garros, de locatie van de Franse Open, verlengen de FFT (Franse Tennisfederatie) en Bigben hun samenwerking voor de game Tennis World Tour.

Dankzij de samenwerking, kunnen de banen van het “Nieuwe Roland-Garros”, met name de hoofdbaan, Court Philippe Chatrier, aanwezig zijn in het volgende deel dat is gepland voor 2021. Een speciale editie van de game Tennis World Tour – Roland-Garros, waarin  deze nieuwe elementen zijn opgenomen, verschijnt in 2019.

Naast het toevoegen van het prestigieuze Grand Slam-toernooi, het eerste officiële speelbare toernooi in Tennis World Tour, kunnen spelers en tennisfans uitkijken naar nieuwe content en animaties.

“We zijn erg blij dat Roland-Garros deel uitmaakt van een game die zo veelbelovend is als Tennis World Tour. Dat we spelers en tennisfans de kans bieden om in ons nieuwe stadion te spelen, is een voortzetting van de eerste stappen die we hebben gezet op het gebied van eGaming, en dan met name de Roland-Garros eSeries by BNP Paribas,” verklaarde Stéphane Morel, deputy algemeen manager van de cluster strategie en ontwikkeling van de Federation Française de Tennis (Franse Tennisfederatie). 

“Als Franse uitgever is Bigben erg blij met deze sterke relatie met de FFT en Roland-Garros. Het is ons doel om de game verder te verbeteren en content toe te voegen, met het achterliggende doel om het merk Tennis World Tour voor de lange termijn tot leven te wekken. Daarbij kunnen we ons geen betere partner dan de FFT wensen,” stelde Alain Falc, CEO van Bigben.

De details van de content en de releasedatum worden op een later moment aangekondigd. Tennis World Tour is nu verkrijgbaar op PlayStation®4 en Xbox One.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x