Home Gaming De epische reis door het Oude Egypte start vandaag in Assassin’s Creed Origins

De epische reis door het Oude Egypte start vandaag in Assassin’s Creed Origins

by Mark van Truijen

Assassin’s Creed® Origins is vanaf vandaag verkrijgbaar voor alle Xbox One-platformen, waaronder Xbox One X wanneer deze op 7 november gelanceerd wordt, PlayStation 4 (Pro) en Windows PC.

Het verhaal van Assassin’s Creed Origins speelt zich af in 49 voor Christus in het Oude Egypte, een wereld met 3000 jaar aan geschiedenis, tijdens een doorslaggevende periode voor zowel Egypte als de mensheid. Egypte heeft zijn hoogtepunt bereikt, maar ook het begin van het einde. Het land strompelt, verdeeld door een machtsstrijd die het koninkrijk een onzekere toekomst biedt. Binnenkort houden farao’s op te bestaan, gaan Goden sterven en verandert de Egyptische manier van leven voor altijd. De nieuwe wereldorde komt eraan. Een wereld waar de broederschap van Assassins ontstaat.

In Assassin’s Creed Origins gaan spelers de immens grote en levende open wereld van het Oude Egypte verkennen op naadloze wijze, van woestijnen tot oases, van de Middellandse Zee tot de Giza tombes. In de grootste wereld die de serie ooit gekend heeft, springen ze op een kameel om de woestijn te trotseren, op een feloek om over de Nijl te varen of roepen ze de hulp in van hun adelaar Senu om zo de vele verschillende landschappen van deze wereld vanuit een heel nieuwe perspectief te bekijken.

Als Bayek, een beschermer van Egypte, zijn spelers getuige van verscheidene gebeurtenissen die leiden tot de formatie van de broederschap van Assassins, hun regels, rituelen en manier van werken. Spelers krijgen volledige vrijheid als het gaat om het kiezen en voltooien van missies die ieder een uniek en memorabel verhaal vertellen waardoor de relaties tussen karakters dieper verkend worden.

Tijdens deze unieke reis krijgen spelers een compleet vernieuwd vechtsysteem voorgeschoteld dat het mogelijk maakt om onmiddellijk te wisselen tussen vechten op korte en lange afstand. Spelers moeten nu rekening houden met ieder aspect van het gevecht, van wapenattributen en -levels tot de positionering van hun karakter, klasse en de aanvallen van vijanden. Aangedreven door deze nieuwe filosofie, is progressie belangrijker dan ooit. Het is aan de speler om een hoger level te bereiken, nieuwe uitrusting te vinden en aanvallen te kiezen om zo hun eigen vaardige Assassin te vormen terwijl ze groeien in kracht en expertise.

Spelers die in de immense en mysterieuze wereld van het Oude Egypte duiken en door willen gaan met nieuwe missies en het sterker maken van hun karakter, doen dat met de Season Pass. De Season Pass bevat twee verhaaluitbreidingen die in januari en maart 2018 verkrijgbaar zijn. Ook bevat de Season Pass een aantal kosmetische items, 500 Helix Credits en een exclusief wapen genaamd de Calamity Blade. De Season Pass is bij de Gold Edition van de game inbegrepen, maar is ook los te koop. Naast de Season Pass krijgt Assassin’s Creed Origins een breed spectrum aan gratis extra content in de komende maanden, waaronder een educatieve modus genaamd Discovery Tour en een modus genaamd Horde Mode, die spelers laat vechten tegen een eindeloos aantal vijanden in de Gladiator Arena. Voor meer informatie over de Season Pass, de Standard Edition en de Collector’s Edition van Assassin’s Creed Origins, bezoek http://store.ubi.com/assassin-s-creed-origins.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x