Home Gaming De Early Access-periode van de Open Beta van MultiVersus gaat vandaag van start

De Early Access-periode van de Open Beta van MultiVersus gaat vandaag van start

by Jos Vis

Warner Bros. Games heeft vandaag aangekondigd dat Early Access tot de MultiVersus Open Beta nu beschikbaar is voor spelers die eerder hebben deelgenomen aan de MultiVersus Closed Alpha, evenals degenen die een code ontvangen via Twitch Drops. Spelers kunnen ook vervroegde toegang tot de Open Beta krijgen door het MultiVersus Founder’s Pack aan te schaffen, dat verschillende niveaus van in-game content bevat via de Standard, Deluxe, en Premium Editions.

Bovendien is er nu een MultiVersus Preseason Battle Pass beschikbaar, waarmee spelers uitdagingen kunnen voltooien en beloningen kunnen vrijspelen. Er is een gratis optie voor alle spelers en een premium optie waar je in-game aankopen voor moet doen. De Preseason Battle Pass is vanaf nu live tot en met 8 augustus, gevolgd door een volledige Season 1 Battle Pass die op 9 augustus van start gaat. Alle spelersvorderingen en beloningen die tijdens de Early Access-periode worden vrijgespeeld, worden meegenomen naar de Open Beta op 26 juli en zijn vervolgens beschikbaar tijdens de gehele levensduur van het spel.

MultiVersus is een geheel nieuwe free-to-play platform fighter die een teamgebaseerd 2v2-formaat introduceert in combinatie met een steeds groter wordende cast van iconische personages, waaronder Batman, Superman, Wonder Woman en Harley Quinn (DC); Shaggy en Velma (Scooby-Doo); Bugs Bunny en de Tasmaanse Duivel a.k.a. Taz (Looney Tunes); Arya Stark (Game of Thrones); Tom & Jerry; Jake the Dog en Finn the Human (Adventure Time); Steven Universe en Granaat (Steven Universe); De IJzeren Reus en een buitengewoon origineel wezen genaamd Reindog; en er komen er nog veel meer. De MultiVersus Open Beta is op 26 juli 2022 beschikbaar op PlayStation 5- en PlayStation 4-consoles, Xbox Series X|S, Xbox One-consoles en pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: