Home Gaming De Draak van Dojima komt naar Europa in Yakuza 0

De Draak van Dojima komt naar Europa in Yakuza 0

by Sven
SEGA Europe Ltd. kondigt met veel plezier aan dat het langverwachte Yakuza 0 begin 2017 naar Europa komt. Yakuza 0 verschijnt zowel fysiek als digitaal voor de PlayStation 4 en vertelt het oorspronkelijke verhaal van Kazuma Kiryu en hoe hij opklom in de gelederen van de Yakuza – de naam die wordt gegeven aan Japans beruchte misdaadorganisaties. Nieuwkomers in de Yakuza-serie kunnen het actierijke, plotgedreven avontuur meemaken vanaf Kazuya’s allereerste stappen in de schimmige onderwereld van Japan, terwijl Yakuza-fans zullen smullen van het feit dat ze nu de kans krijgen om zelf te spelen als Majima Goro – oftewel de ‘Mad Dog’ van Shimano.

Kenmerken van Yakuza 0:
  • De oorsprong van de draak: Aangezien iemands toekomst voor een groot deel wordt bepaalt door zijn verleden, komen we heel wat te weten over Kiryu en de wegen die hij bewandelde in de Yakuza-serie. En uiteraard krijg je de bijnaam “Dragon” alleen als je weet hoe je koppen laat rollen. Het is nu mogelijk om instant van vechtstijl te wisselen voor enkele van de heftigste gevechten in de Yakuza-serie ooit.
  • Speel als de ‘Mad Dog’: Voor het eerst in een hoofddeel uit de serie, is de voormalige NPC Goro Majima nu een speelbaar personage. Dit meest excentrieke personage uit Yakuza heeft zijn eigen vechtstijl, vaardigheden en een voorliefde voor louche zaakjes. Speel als hem voor nieuwe inzichten in zijn achtergrond.
  • De decadentie van de jaren tachtig in Japan: In de wereld van Yakuza 0 draait alles om geld, en je kunt in de game op duizenden manieren geld pakken, verdienen of uitgeven. Als gangster kun je geld uit de zakken van andere bendeleden kloppen, of het ‘eerlijk’ verdienen met de zogenaamde Telephone Clubs, Disco Halls, en Pocket Circuit autoraces.
  • Een aanwinst voor je collectie…: Yakuza 0 krijgt een fysieke editie in Europa! Meer informatie over deze editie volgt later.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x