Home Gaming De beste game-momenten van Microsoft in 2017

De beste game-momenten van Microsoft in 2017

by Sven

Tijdens de E3 lieten we dit jaar de grootste en meest diverse line-up van Xbox-games ooit zien. Veel van die games komen uit in 2018, en wij als gamers kunnen niet wachten om ze te delen met onze fans. Microsoft Studios brengt exclusieve games uit voor Xbox One en PC, zoals de nieuwe IP Sea of Thieves (verkrijgbaar vanaf 20 maart) en de populaire franchise-titel State of Decay 2 met diepe gameplay. Met Crackdown 3 kunnen we ook rekenen op de explosieve terugkeer van deze populaire franchise. Daarnaast kun je ook nog rekenen op geweldige ID@Xbox- en cross platform-games (daar komen we later nog op terug) en natuurlijk andere verrassingen die nog moeten aangekondigd.

Het nieuwe jaar komt al in zicht, dus dit is het perfecte moment om terug te blikken op onze favoriete game-momenten van 2017 voor Xbox en PC. Met de Xbox One X hebben we de krachtigste console ooit geïntroduceerd, waarop meer dan 1300 games kunnen worden gespeeld en 220 exclusieve titels. Dat is de grootste gamesaanbod ooit in de geschiedenis van Xbox. Daar zaten ongelooflijke titels tussen van Microsoft Studios, andere uitgevers en innovatieve onafhankelijke ontwikkelaars. Meer dan 85 van die games zijn speciaal ontworpen om optimaal gebruik te maken van de kracht van Xbox One X. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat gamers op nieuwe manieren toegang krijgen tot content, interacties kunnen aangaan met toeschouwers en zelf kunnen meewerken aan het ontwikkelingsproces van games.

Een van de grootste hoogtepunten van 2017 was de Game Awards. Daar won Forza Motorsport 7 de prijs voor beste de sport/race-game, sleepte PlayerUnknown’s Battlegrounds de prijs voor de beste multiplayer-game in de wacht en ging Cuphead aan de haal met maar liefst drie prijzen, waaronder beste onafhankelijke game.

Onze 10 favoriete game-momenten van 2017 zijn:

1    De release van de krachtigste console ooit.

2    De grootste PC-game van 2017 komt exclusief naar console op Xbox One.

3    Xbox Game Pass biedt een nieuwe manier om te spelen.

4    Xbox is de beste manier om multi-platform games te spelen.

5    Forza Motorsport 7 legt de lat nog hoger.

6    Originele Xbox-games worden toegevoegd aan de Backward Compatibility-collectie.

7    Onafhankelijke ontwikkelaars vormen de drijvende kracht voor innovatie.

8    Minecraft wordt de eerste game ooit die spelers op PC, mobiel en console samenbrengt.

9    Mixer biedt nieuwe interactieve stream-ervaringen.

10  Nieuwe investering in Age of Empires.

11  De SteamVR-bibliotheek komt naar Windows Mixed Reality.

We willen alle Xbox-fans namens het volledige Xbox-team van harte bedanken. Jullie enthousiasme en de motivatie die jullie ons team bieden, maken gamen op Xbox tot de ultieme game-ervaring. We verwachten dat 2018 een geweldig jaar wordt, en kijken ernaar uit om nog meer fantastische momenten met jullie te delen.

Bekijk je persoonlijke Xbox Year-in-Review om te zien hoe jij hebt gegamed in 2017. Fijne feestdagen

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x