Home Gadgets De Asus Zenwatch 2 is vanaf morgen te koop voor 169 euro

De Asus Zenwatch 2 is vanaf morgen te koop voor 169 euro

by Sven

De Asus Zenwatch is een prachtig horloge, ik heb er namelijk zelf ook een, maar Asus gaat nu een stapje verder met de Asus Zenwatch 2. 

Design

Het design van de originele ZenWatch werd aangepast en verfijnd. Nog steeds wordt er gebruik gemaakt van luxe en hoogwaardige materialen, gecombineerd met een stijlvolle lederen band. Hierdoor is de ZenWatch 2 in eerste instantie een horloge, dat je elke dag wilt dragen. Maar ASUS ging ook een stapje verder, door de ZenWatch 2 van een kroon te voorzien.

Hiermee wint de ZenWatch 2 het aan gebruiksgemak en tegelijkertijd verwijst de kroon naar traditionele horloges, waar een kroon niet mag ontbreken. Andere elementen bleven behouden, zoals het gecurvede Gorilla Glass, waardoor de ZenWatches erg comfortabel zijn om te dragen en makkelijk zijn te bedienen met behulp van veeg-gebaren.

Uniek

Omdat een sieraad een voorwerp is om je mee te onderscheiden, is er veel tijd gestoken om de ZenWatch 2 volledig aanpasbaar te maken. Zo kan er met behulp van de ZenWatch Manager eenvoudig gekozen worden tussen 50 verschillende watchfaces.

Daarbovenop is er de Face Designer-app, waarmee iedereen naar hartenlust een eigen watchface kan ontwerpen. Ten slotte is het mogelijk om dankzij de app Business Helper ook het aantal ongelezen mails en gemiste oproepen weer te geven op het scherm. Hierdoor ben je echt in een oogopslag snel en eenvoudig op de hoogte van al je notificaties.

Bereikbaar

Vanaf maandag 19 oktober is de ZenWatch 2 te koop. Het gaat om de 1,63”-variant (WI501Q), met zilverkleurige klok en donkerblauwe lederen band. Later zullen andere bandjes los verkrijgbaar zijn. Om een stijlvolle smartwatch bereikbaar te houden voor iedereen en niet alleen voor de ‘happy few’, gaat de ZenWatch 2 slechts €169 kosten.

De kleinere variant – herkenbaar als WI502Q – krijg eenzelfde prijs, maar zal pas later in 2015 volgen met een nog nader te bepalen introductiedatum.

De ZenWatch 2 is exclusief te koop bij Bol.com, Coolblue, Media Markt en Wehkamp. 

Overzicht specificaties ZenWatch – WI501Q

 

  • 1,63” Amoled-scherm (320×320 pixels – 277ppi)
  • Gorilla Glass 3
  • CPU Snapdragon 400 (quadcore-cpu 1,2 GHz)
  • 512MB werkgeheugen (LPDDR2)
  • 4GB opslagruimte
  • Bluetooth 4.1 / WiFi 802.11 b/g/n
  • Sensors: 6-axis fitnessensor – accelerometer
  • Water- en stofdicht (IP67-certificering)
  • Accu 400 mAh > 2-2.5 dagen
  • Afmetingen – 49,6 x 40,7mm

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x