Home Gaming DATA EN LOCATIES BEKENDGEMAAKT VOOR HET POKÉMON INTERNATIONAAL KAMPIOENSCHAP NOORD-AMERIKA IN 2018 EN HET POKÉMON WERELDKAMPIOENSCHAP 2018

DATA EN LOCATIES BEKENDGEMAAKT VOOR HET POKÉMON INTERNATIONAAL KAMPIOENSCHAP NOORD-AMERIKA IN 2018 EN HET POKÉMON WERELDKAMPIOENSCHAP 2018

by Mark van Truijen

The Pokémon Company International heeft de data en locaties voor de twee belangrijkste Pokémon-toernooien in 2018 bekendgemaakt. Het Pokémon Internationaal Kampioenschap Noord-Amerika vindt plaats van 6 tot 8 juli in Columbus, Ohio. Het Pokémon Wereldkampioenschap 2018 wordt van 24 tot 26 augustus gehouden in Nashville, Tennessee.

The Greater Columbus Convention Center is weer de locatie voor het Pokémon Internationaal Kampioenschap Noord-Amerika in juli. Dit wereldevenement kent geen beperkingen ten aanzien van verblijfplaats. Het toernooi biedt Pokémon TCG- en videogamespelers een laatste kans om waardevolle kampioenschapspunten te verzamelen en om zich te verzekeren van een uitnodiging voor het Pokémon Wereldkampioenschap 2018.

De allerbeste Pokémon-spelers vanuit de hele wereld ontmoeten elkaar van 24 tot 26 augustus in het Music City Center in Nashville om tegen elkaar te strijden in het Pokémon Wereldkampioenschap 2018. Het hoogtepunt van een jaar lang Pokémon-competitie is het Pokémon Wereldkampioenschap, een viering van alles wat Pokémon is en met toegewijde spelers die er alles aan gedaan hebben om aan dit kampioenschap te kunnen deelnemen. Om zich te kwalificeren moeten Pokémon TCG- en videogametrainers tijdens evenementen van het kampioenschap gedurende het seizoen tegen elkaar strijden en genoeg kampioenschapspunten verzamelen om een uitnodiging voor deelname te ontvangen. De winnaars ontvangen de titel van wereldkampioen en een deel van de prijzenpot van $500.000.

Ga voor meer informatie inclusief de registratie van deelnemers naar: https://www.pokemon.com/us/play-pokemon/.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x