Home Gaming Darksiders III vandaag verkrijgbaar op Nintendo Switch

Darksiders III vandaag verkrijgbaar op Nintendo Switch

by Jos Vis

Iedereen wil een apocalyptische ruiter zijn en nu kan dat! Download Darksiders III op Switch en wees de rijder die je moest zijn (in de bus of de trein). Geen fietsen alstublieft – ogen op de weg, toch? Tegenwoordig worden episch woon-werkverkeer en epische gevechten één als Darksiders III eindelijk verschijnt op Nintendo Switch. Ervaar het verhaal van de derde en waarschijnlijk meest stoere ruiter: Fury. De Apocalyps ligt in jouw handen!

YouTube video


De Nintendo Switch-versie wordt geleverd met beide DLC’s, Keepers of the Void en The Crucible, en is beschikbaar voor een adviesprijs van 39,99 EUR zowel digitaal als als retailversie.

Over Darksiders III

Spelers keren terug naar een apocalyptische planeet Aarde in Darksiders III, een hack-n-slash actie-avontuur waarin spelers de rol van FURY op zich nemen in haar zoektocht om de Seven Deadly Sins op te sporen en te vernietigen. De Charred Council roept FURY op om vanuit de hoogten van de hemel door de diepten van de hel te strijden in een zoektocht om het evenwicht tussen goed en kwaad te herstellen en te bewijzen dat zij de felste van de VIER RUITERS is. FURY is een magiër, haar vorm evolueert tijdens het spelen en daarmee ook haar krachten en wapens. De uitgestrekte gamewereld Darksiders III wordt gepresenteerd als een open, levende, vrije vorm planeet Aarde, vervallen door oorlog en verval, en overspoeld door de natuur. FURY reist heen en weer tussen omgevingen, vecht tegen buitenaardse wezens en ontgrendelt puzzels terwijl het verhaal van Darksiders vooruitgaat.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x