Home Gaming Darksiders III – The Crucible DLC nu beschikbaar

Darksiders III – The Crucible DLC nu beschikbaar

by Mark van Truijen

De uitdaging is begonnen. Darksiders III – The Crucible is nu beschikbaar voor PC, PlayStation®4 en Xbox One voor een SRP van €6,99. 

Luister goed… Targon heeft een bericht voor je… 

Ruiter,

Alleen de sterkste krijgers uit de geschiedenis krijgen toegang tot de Crucible. Bewijs dat je waardig bent en leg de eerste van de Dodelijke Zonden voor eens en altijd vast. Doe dit en Vulgrim zal je de weg tonen. Hoe meer Zonden je verslaat, hoe verder je in de Crucible komt. Zodra je de Crucible in stapt zullen tegenstanders in 25 waves op je af komen. Als je een set van vijf waves overleeft, krijg je een keuze: kies een beloning en vertrek of ga door en neem het risico om alles te verliezen. Doorsta alle honderd waves in één zitting en sta oog in oog met de laatste uitdaging. 

Samenvattend:

  1. Het verslaan van de eerste “echte” Zonde ontgrendelt de Crucible en de eerste 25 waves
  2. De tweede “echte” Zonde ontgrendelt de volgende 25 waves
  3. De derde “echte” Zonde ontgrendelt de volgende 25 waves
  4. De vierde “echte” Zonde ontgrendelt de laatste 25 waves
  5. Versla 5 waves zonder dood te gaan: je kunt of loot kiezen en vluchten (zeldzame crafting materialen, nieuwe betoveringen, nieuwe harnas sets en een grote hoeveelheid souls) of ga verder en neem het risico dat je alles verliest.
  6. Het verslaan van alle 100 waves in één keer, zonder dood te gaan, maakt je klaar voor de ultieme en laatste uitdaging van de Crucible.

Zullen we verder gaan?

Kenmerken
In deze machtige, digitale verwondering kunnen concurrenten een echt wereldschokkende ervaring ontvangen: The Crucible! Een legendarische uitdaging, die met eerbied door het universum wordt gefluisterd. Zelfs de Schepper had zo’n glorieus spektakel niet kunnen bedenken, als dat wat zich in deze legendarische arena bevindt. 

  • 101 waves van slopende gevechten, alleen geschikt voor de sterkste en meest standvastige krijgers.
  • Nieuwe pantsering om je superioriteit te bewijzen
  • Nieuwe betoveringen die nooit eerder zijn gezien
  • Zeldzame crafting-materialen om je wapens te verbeteren.

Dat klopt, ik ben het! Targon! Oprichter van deze kolossale arena en de enige die het ooit overwon. Dus wat zeg je, uitdager? Heb je wat nodig is om me te overtreffen?

Over Darksiders III – The Crucible
De aanwezigheid van Fury is verzocht door een vreemde entiteit die haar vaardigheden tijdens de strijd wilt testen. Fury trekt zich nooit terug voor een uitdaging en accepteert de uitnodiging en krijgt zo toegang tot een locatie die alleen bekend staat als de Crucible. Fury zal hier wave na wave van vijanden moeten bevechten, strijdend voor een kans om nieuwe beloningen en items te ontgrendelen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: