Home Gaming Darksiders Genesis laat Strife zien

Darksiders Genesis laat Strife zien

by Jos Vis

Strife, de ruiter van het witte paard, is zowel impulsief als geestig en trouw aan het motto “Schiet eerst, stel later vragen” of “Twee kanonnen, één ruiter”. Hij is degene die bloed heeft op een vrijwel constante basis. Hij vocht talloze vijanden met zijn twee beste vrienden, Genade en Verlossing en de bescherming van zijn ondoordringbare wapenrusting. Altijd aan zijn zijde staat Mayhem, Strife’s fantoompaard.

In Darksiders Genesis kun je ervoor kiezen om War of zijn broer Strife te spelen en de strijd aan te gaan in de coöperatieve modus voor twee spelers (coöp op de bank, maar ook online). Het verhaal speelt zich af vóór de gebeurtenissen in het originele spel, wanneer Lucifer, de raadselachtige en bedrieglijke demonenkoning, van plan is het evenwicht te verstoren door macht te verlenen aan demonen in de hel.

Darksiders Genesis zal op 5 december 2019 worden uitgebracht op pc en Google Stadia en PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch zullen volgen op 14 februari 2020. Pre-order hier: https://darksiders.com/order-here/

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: