Home Gaming Dark & ​​Deep krijgt demo

Dark & ​​Deep krijgt demo

by Jos Vis

Solo-ontwikkelaar Walter Woods is verheugd om de deelname van “Dark and Deep” aan Steam’s Next Fest aan te kondigen. Na een succesvol debuut op PAX East in maart 2024, waar zijn handgemaakte horrorverhaal het publiek boeide, is Walter verheugd om een ​​sneak peak te geven aan nieuw publiek tijdens het evenement. Iedereen is uitgenodigd om een ​​exclusieve demo van deze kosmische horrortitel te ervaren, van 10 tot 17 juni. “Dark and Deep” zal vanaf augustus je Steam-bibliotheek achtervolgen.

Stap in een unieke kosmische horrorervaring

“Dark and Deep” tart conventionele horrortropen en vermijdt jump scares ten gunste van een diep atmosferische en surrealistische ervaring. Het spookachtig mooie artwork van de game, gemaakt van de illustraties van de legendarische 19e-eeuwse kunstenaar Gustave Doré, voegt een laag visuele diepte en griezelige schoonheid toe die het onderscheidt van andere titels in het genre.

Stap in de schoenen van Samuel Judge, een onderpresterende IT-medewerker en de #1 fan van de titulaire samenzweringspodcast, “Dark and Deep”. Moe van zijn positie in het leven en verlangend naar betere kansen, probeert Sam het bedrijf waar hij voor werkt op te lichten, maar raakt al snel verstrikt in een paranormale samenzwering die alles dreigt te ontrafelen.

Nu hij gestrand is in een mysterieuze andere wereld en wordt opgejaagd door de onuitsprekelijke verschrikkingen die deze nieuwe realiteit hun thuis noemen, moet Sam mystiek bekrachtigde frames gebruiken om de verborgen verschrikkingen te onthullen die op hem jagen, waarbij hij de kracht van oude bovennatuurlijke machines benut om door de duisternis te navigeren. Hij herontdekt geheimen over zijn eigen verleden door middel van levendige visioenen, onverklaarbare verschijnselen en fragmenten van zijn favoriete pulpachtige samenzweringspodcast die hem dwingt om duistere vragen te stellen over wat feit of fictie is op zijn reis.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x