Home GamingAndroid Dapper Dash Global Tournament begint op Veecon van 18-20 mei

Dapper Dash Global Tournament begint op Veecon van 18-20 mei

by Jos Vis

Dapper Dinos, een onafhankelijke dinosaurusenthousiasteling, heeft aangekondigd dat het wereldwijde Dapper Dash-toernooi van 18 tot 20 mei van start gaat op VeeCon. De game is binnenkort beschikbaar voor iOS en Android.

Dapper Dash brengt personages tot leven om deel te nemen aan een wereldwijd toernooi als geen ander. Er worden geen inkomsten gegenereerd met het spel en het draait puur om plezier, prijzen en dinosaurus-shenanigans.

Dapper Dash viert eerst de creatievelingen en gemeenschappen. Dapper Dino’s, Alien Frens, CyberKongz, InBetweeners en Elite Apes zijn de vlaggenschipgemeenschappen die de hitte brengen en hun mech-dino’s voorbereiden op het kampioenschap.

Er is geen betere manier om dit plezier te brengen dan door het te introduceren op VeeCon op de Polycade met een prijzenkalender voor de komende maand.

Er zijn geen NFT’s nodig om het spel te spelen of er toegang toe te krijgen. “Waarom zou je het plezier beperken als er genoeg dino’s zijn om rond te lopen?” zegt Rick Seeger, medeoprichter van Dapper Dino.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: