That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Reviews, Steam, Xbox One

Danger Zone 2 Review

Welcome to the Danger Zone. 

Danger Zone 2 is zo’n game waarbij als je hem opstart je niet hele grote verwachtingen zult hebben maar laat je hierdoor niet misleiden want van deze game zul je heel veel plezier gaan beleven.

Gameplay

Wat is de bedoeling dan van deze game hoor ik je denken. De bedoeling van deze game is na de tutorial gelijk duidelijk. Je gaat de snelweg op met verschillende soorten auto’s en de bedoeling is om een zo groot mogelijke ravage aan te richten.

Danger Zone 2 is eigenlijk de Crash mode van Burnout alleen dan geperfectioneerd in deze game. Three Fields Entertainment ( de maker van deze game ) heeft goed gebruikt gemaakt van de Unreal 4 Engine om de crashes zo goed mogelijk in beeld te brengen.

In deze game draait het dus erom zoveel mogelijk crashes te maken en uitdagingen te voltooien zodat je je doel kunt bereiken en je bronzen, zilveren, gouden of zelfs platinum rank kan behalen.

Graphics

De game kan zich op grafisch gebied niet vergelijken met andere racegames zoals de Forza Motorsport/Horizon serie. Daarentegen is de game ook niet gemaakt voor de graphics maar wat ik al eerder zei gewoon voor de fun en dat zie je aan alles.

Wat wel het voordeel is doordat de game minder goede graphics heeft dan de andere racegames van tegenwoordig kunnen ze meer grootschalige beelden en vele auto’s op het scherm toveren waardoor de crashes nog vetter lijken.

Replay waarde

Is er nog veel te doen nadat je deze game hebt uitgespeeld? Je kan proberen hoger op de rankings te komen maar er zit helaas geen online modus in. Als je al je races op platinum rang hebt gehaald is er qua game niks meer te halen wat wel jammer is want met een uur of 6 á 7 kun je alles wel gehaald hebben.

Geluid

De geluiden in deze game klinken heel erg realistisch van de remmen tot aan de ontploffingen waarbij je auto deeltjes ziet rondvliegen en ook hoort is heel vet. Het enige nadeel is dat er geen muziek in de game zit dit had van mij er wel in gemogen. Het enige wat je hoort is de auto en de crashes.

Conclusie

Danger Zone 2 is een heerlijke game waarin je veel plezier gaat hebben om de vele auto’s helemaal kapot te rijden en grootschalige ontploffingen te realiseren. Helaas zit er geen multiplayer in zodat je langer door kan gaan als je alles gehaald hebt. Verder zit de game goed in elkaar de fun factor is erg hoog in deze game je zult hier best wel een aantal uur plezier aan hebben. De game doet waar het voor bedoeld is en dat is gewoon een zo groot mogelijk ravage aan te richten en daarbij veel plezier te hebben. Zoals ik al eerder zei ze hebben een modus uit Burnout weten te perfectioneren in een game.

 

 

 

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE