Home Gaming Cyberpunk-actieplatform, Cybertrash STATYX, verschijnt op 13 maart

Cyberpunk-actieplatform, Cybertrash STATYX, verschijnt op 13 maart

by Jos Vis

Maak je klaar voor een spannend avontuur met de volgende release van Soms You – Cybertrash STATYX! Deze actieplatformgame dompelt je onder in een futuristische cyberpunkwereld waar het jouw missie is om diepere niveaus te verkennen en slechteriken uit te schakelen met een assortiment lichte en zware wapens.

Maar laat je niet misleiden: het is niet zo eenvoudig als het klinkt! Het spel brengt een verleidelijke moeilijkheidsgraad met zich mee. Terwijl je je vijanden verplettert, doe je echter waardevolle ervaring op om de statistieken van je personage te verbeteren.

In de toekomst zijn robots en kunstmatige intelligentie mensen gaan vervangen, bedrijven voeren onderling oorlog. Het is voor mensen moeilijk om in dergelijke omstandigheden te overleven, en sommigen van hen proberen te ontsnappen aan het vicieuze systeem. Geïnspireerd door een anime met een cyberpunk-setting, wees het ontwikkelingsteam op enkele opvallende kenmerken: “We zijn trots op hoe we erin zijn geslaagd het verhaal en de personages te presenteren en de game in balans te brengen voor verschillende spelersstijlen. De game kent drie spelmodi met hun eigen kenmerken en accenten. De speler kan het meest geschikte spelsaldo voor de passage kiezen. Je kunt ook goede schietmechanismen en interessante soorten wapens opmerken.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x