Home Gaming Current gen versie Assasins creed getoond genaamd Rogue

Current gen versie Assasins creed getoond genaamd Rogue

by Mark van Truijen
Video ID not provided: Please check your shortcode.

Assassin’s Creed Rogue, het bloedstollend nieuwe verhaal binnen het Assassin’s Creed universum, is vanaf 11 november verkrijgbaar in Nederland en wegens een officiële feestdag vanaf 12 november in België. Assassin’s Creed Rogue wordt exclusief ontwikkeld voor Microsoft Xbox 360 en Sony PlayStation 3.

Assassin’s Creed Rogue wordt gemaakt door Ubisoft Sofia, in samenwerking met Ubisoft studio’s in Singapore, Montreal, Quebec, Chengdu, Milan en Boekarest. De game speelt zich af ten tijde van de Zevenjarige Oorlog in de 18e eeuw. Spelers verkennen nieuwe gebieden in Noord-Amerika, waaronder de Noord-Atlantische ijszee, de Appalachian River Valley en New York. In Assassin’s Creed Rogue ervaar je het Assassin’s Creed universum vanuit het standpunt van een Tempelier. Als Shay Patrick Cormac jaag je op de Assassin broeders die jou verraden hebben en ontwikkel je jezelf tot een wraakzuchtige jager op Assassins.

De zeevaart-elementen van de Assassin’s Creed serie zijn nog verder verbeterd, met nieuwe wapens en het gloednieuwe schip de Morrigan, bevaar jij de oceaan als nooit tevoren. Wees genadeloos in de jacht op je voormalige broeders en vestig je naam als de meest gevreesde jager op Assassins in de geschiedenis.

We weten dat veel fans met een Xbox 360 of PlayStation 3 dit jaar op een nieuwe Assassin’s Creed titel zitten te wachten”, Aldus Martin Capel, game director bij Ubisoft Sofia. “Assassin’s Creed Rogue maakt de cirkel van de Noord-Amerikaanse saga rond en biedt onze previous-generation console spelers de mogelijkheid om veelgevraagde spelelementen te ervaren, zoals het spelen als een Tempelier.

 

Voor meer informatie over Assassin’s Creed Rogue volg je ons via de officiële websiteTwitter,Facebook en de UbiBlog.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x