Home Gaming Crusade of Sun and Stone-uitbreiding van Cards & Tankards nu beschikbaar

Crusade of Sun and Stone-uitbreiding van Cards & Tankards nu beschikbaar

by Jos Vis

Cards & Tankards, ontwikkeld door Divergent Realities, viert zijn eerste grote uitbreiding sinds de succesvolle release op Steam en de Meta Store in mei vorig jaar. Cards & Tankards, het eerste sociale verzamelkaartspel dat beschikbaar is voor zowel pc als VR, is sinds de release blijven groeien in een actieve en betrokken spelersbasis, en de komende uitbreiding wordt door de fans langverwacht.

De Crusade of Sun and Stone Expansion, die op 20 maart om 21.00 uur EST verschijnt, biedt enorme toevoegingen aan het spel en enkele aanpassingen aan de bestaande mechanica. Van een herbalancering van de basisset tot vijftig gloednieuwe kaarten om te verzamelen en een hele reeks nieuwe verzamelobjecten: er is voor iedereen iets om te ontdekken en van te genieten!

Raadslid Lazar, een trouw leider van de Kerk van Soluron, heeft geruchten gehoord over opkomende facties die nieuwe goden aanbidden. Hij zal deze godslastering niet tolereren. Met zijn leger van fanatici is hij een kruistocht door Sol’domis begonnen om een einde te maken aan deze heiligschennis. Sluit jij je bij hem aan?

De facties zullen niet zonder slag of stoot ten onder gaan. Sluit je aan bij de Dungeon Masters, Wild Horde, Plundering Guild of Augur Order en maak een einde aan Lazars zinloze kruistocht. Toon de kruisvaarders de kracht van ware goden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x