Home Gaming Creative Assembly werkt samen met NetEase om Total War-series naar China te brengen

Creative Assembly werkt samen met NetEase om Total War-series naar China te brengen

by Jos Vis

De Creative Assembly Ltd., onderdeel van SEGA Europe Ltd., heeft vandaag een langdurige samenwerking aangekondigd met NetEase, Inc., een van China’s toonaangevende aanbieders van internet- en online gameservices. NetEase, Inc. heeft de rechten om de bekroonde historische catalogus van de franchise in China te publiceren tot en met de enorm succesvolle Total War: THREE KONINKRIJKEN.

Bovendien bevatte de aankondiging een teaser voor de aankomende Total War: Elysium, een gloednieuw spel met verzamelkaarten gericht op een eerste release op pc en mobiel in China.

Total War, een van de belangrijkste pijlers van de SEGA-business, is een van de meest succesvolle en invloedrijke strategiefranchises aller tijden en combineert massale gevechtsgameplay met diepe tactische en strategische elementen.

Tim Heaton, Creative Assembly Studio Director en EVP van SEGA Studios, zei: “Al bijna twee decennia is de Total War-franchise een leider in het genre van strategiegames, dankzij de kenmerkende gameplay en een focus op authenticiteit. We zijn verheugd om de historische titels van de franchise naar de Chinese markt te brengen, waar we al een enorme honger naar Total War hebben gezien. Onze samenwerking met NetEase is een ideale combinatie met onze gedeelde missie om kwaliteitsvolle gameplay-ervaringen te bieden aan onze gepassioneerde fans over de hele wereld. ”

De groei van Creative Assembly op de Chinese markt volgt op een reeks recente grote releases en de acquisitie van een Bulgaarse studio van Crytek in 2017, nu genaamd Creative Assembly Sofia.

Creative Assembly werkt momenteel aan negen projecten, waaronder een belangrijk nieuw IP; een onaangekondigd tactisch teamgebaseerd schietspel.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d