That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Trailer, Xbox One

Crash Bandicoot schrijft geschiedenis deze zomer!

Op verzoek van vele fans brengt Activision Crash Bandicoot N. Sane Trilogy naar alle grote gaming platforms. De geliefde jaren ’90 game was al beschikbaar voor PlayStation 4, maar is vanaf 10 juli 2018 ook voor fans beschikbaar op Nintendo Switch, Xbox One en Steam. Dit is de eerste keer dat de drie originele games – Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back en Crash Bandicoot 3: Warped – speelbaar zijn op Nintendo, Microsoft en pc.


Bekijk hier de trailer

Zoals aangekondigd via Nintendo Direct kunnen fans met Nintendo Switch zowel in handheld- als TV-mode springen, draaien en snaaien terwijl ze de uitdagingen en avonturen aangaan.

Maak je klaar voor nog meer UMPH in je WUMP, want 10 juli is de eerste keer dat de originele drie Crash Bandicoot games beschikbaar zijn voor de Xbox platformen van Microsoft, inclusief de Xbox One X. Het is tien jaar geleden voor het laatst dat er een game van deze franchise beschikbaar was voor een Xbox platform. Nu kan de Xbox community eindelijk Crash ervaren op hun favoriete console.

Ook maakt Crash Bandicoot zijn debuut op de pc, waar de game zal worden aangeboden via Steam. Dit biedt gamers de mogelijkheid om te spelen met een variatie aan besturingsopties, waaronder geoptimaliseerde Steam controller-ondersteuning en de mogelijkheid om met muis en toetsenbord te spelen.

In de remaster eren Activision en Vicarious Visions de originele Crash Bandicoot met meer dan 100 levels om te ontdekken, geheel nieuwe belichting, animaties, texturen, modellen en filmscenes – dit alles in wonderschoon “n. Hanced Fur-K”. De soundtrack van de game is overladen met didgeridoo’s, xylofonen en swingende baslijnen, evenals nieuw opgenomen dialogen met enkele van de originele stemacteurs, waaronder Jess Harnell, Lex Lang en Debi Derryberry.

Eén van de nieuwe mogelijkheden van de trilogie is om te spelen met Coco, het slimme en levendige zusje van Crash. Ze heeft een frisse nieuwe look en haar eigen N. Sane aanvallen. Daarnaast biedt de game analoge joystick ondersteuning en een verbeterd save- en checkpoint system. Dit maakt het voor nieuwe fans makkelijker om te genieten van klassieke avonturen, terwijl de core ‘Coots worden uitgedaagd met bonus levels en races tegen de klok.

De Crash Bandicoot N. Sane Trilogy is nu beschikbaar voor pre-order op alle nieuwe platforms en zal net als bij PlayStation 4 worden aangeboden voor een adviesprijs van €39,99. Ga naar Crashbandicoot.com voor meer details.