Home Gadgets CORSAIR kondigt productgereedheid aan voor AMD Ryzen 7000-serie processors

CORSAIR kondigt productgereedheid aan voor AMD Ryzen 7000-serie processors

by Jos Vis

CORSAIR heeft vandaag zijn uitgebreide productgereedheid aangekondigd voor de nieuw beschikbare AMD Ryzen 7000-serie processors en de bijbehorende X670- en B650-chipset-moederborden. Van een nieuwe speciale reeks CORSAIR DDR5-geheugen voor AMD-platforms tot een enorme reeks bekroonde CPU-koelers, pc-voedingen, behuizingen en accessoires, CORSAIR heeft de volledige reeks producten om enthousiastelingen te helpen bij het bouwen van hun nieuwe AMD-aangedreven pc.

Nieuwe AMD Ryzen 7000-processors en hun ondersteunende X670- en B650-chipset-moederborden brengen een enorme verandering met zich mee ten opzichte van eerdere generaties in de acceptatie van DDR5-geheugen, waardoor de geheugenfrequentie aanzienlijk wordt verhoogd ten opzichte van DDR4. CORSAIR heeft een compleet assortiment prestatiegerichte DDR5 die speciaal is gemaakt voor AMD-platforms, waaronder de illustere DOMINATOR PLATINUM RGB DDR5, de panoramisch verlichte VENGEANCE RGB DDR5 of de minimalistische VENGEANCE DDR5. Al het CORSAIR DDR5-geheugen voor AMD is beschikbaar in een reeks frequenties tot 6.000 MHz en capaciteiten tot 64 GB en ondersteunt de nieuwe AMD EXPO-standaard (Extended Profiles for Overclocking). de snelheid waarmee het is gemaakt om te rennen.

AMD’s Ryzen 7000-processors gebruiken een nieuwe AM5 LGA CPU-socket, en CORSAIR vloeibare CPU-koelers zijn out-of-the-box volledig compatibel met bestaande AM4-montagehardware*. Bekend om hun combinatie van krachtige koelprestaties en verbluffende esthetiek, is het volledige assortiment CORSAIR alles-in-één vloeistofkoelers klaar om AMD’s nieuwe processors te koelen, van de koeling met drie ventilatoren en de verbluffende met LCD-scherm uitgeruste iCUE H150i ELITE LCD, tot de stijlvolle iCUE H100i RGB ELITE. Voor degenen die nog meer van hun CPU-koeling willen, verlaagt de nieuw uitgebrachte XTM70 Extreme Performance Thermal Paste de CPU-temperaturen nog verder, waardoor gebruikers CPU’s harder kunnen pushen en de kloksnelheden hoger kunnen worden. Het Hydro X-serie XC7 RGB PRO-waterblok is ook klaar voor AM5, waardoor het eenvoudig is om aangepaste vloeibare CPU-koeling toe te voegen aan uw nieuwe AMD CPU.

Het is belangrijk om een ​​voeding te kiezen die al het vermogen kan leveren dat uw pc nodig heeft, betrouwbaar, efficiënt en stil. CORSAIR biedt een volledig assortiment voedingen om de nieuwe generatie AMD-processors van stroom te voorzien, van de ultra-efficiënte HX1500i met hoog wattage tot de enthousiaste, volledig modulaire, favoriete fabrikant van de RM-serie.

Om bouwers te helpen bij het specificeren van hun volgende pc, heeft CORSAIR ook de CORSAIR PC Builder online tool volledig bijgewerkt voor AMD’s nieuwe processors en hardware, zodat gebruikers gemakkelijk onderdelen kunnen vergelijken, compatibele hardware kunnen kiezen en hun prestaties tot het maximum kunnen brengen.

Van het nieuwste in DDR5-geheugen, speciaal afgestemd en uitgerust om het beste te presteren naast AMD’s nieuwste Ryzen 7000 CPU’s, tot een compleet assortiment koelers, voedingen, behuizingen en meer, CORSAIR heeft alles wat pc-bouwers nodig hebben om de kracht van AMD’s Ryzen 7000-serie te benutten .

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: