Home Gaming Wired Productions verzendt vandaag premium Black Label-collectie

Wired Productions verzendt vandaag premium Black Label-collectie

by Jos Vis

Uitgever Wired Productions is verheugd aan te kondigen dat de langverwachte Black Label-collectie vandaag wordt gelanceerd. Na een succesvolle pre-ordercampagne is de prestigieuze Black Label-collectie, met Victor Vran: Overkill Edition en The Town of Light, nu te koop in de Wired Productions Store of via Limited Run Games voor Noord-Amerikaanse klanten.

Black Label is een viering van de kunst, muziek, ontwikkelaars en hun games. Black Label is prachtig gemaakt en zet de schijnwerpers op de eclectische games die Wired Productions heeft gepubliceerd door de ontwikkelaars van wie ze houden. Het begin van de collectie is de bekroonde actie-RPG Victor Vran met de felbegeerde Black Label #01-naam. Terugkijkend op de vriendschappen die zijn aangegaan met ontwikkelaar Haemimont Games, een verbinding gebaseerd op wederzijds begrip, vergelijkbare principes, werkwijzen en muzieksmaak, was er geen andere keuze dan Victor Vran om de Black Label-serie te starten.

Het psychologische avontuur van de eerste persoon, The Town of Light, was een katalysator voor veel bewegingen binnen de game-industrie, zoals de oprichting van de liefdadigheidsinstelling voor videogames voor geestelijke gezondheid, Safe In Our World. De debuutgame van LKA, de bekroonde Italiaanse studio die Martha Is Dead heeft gemaakt, is verrijkt met historische feiten en een persoonlijk verhaal. The Town of Light is gemaakt om spelers niet alleen aan het denken te zetten, maar ook te laten praten over de opvattingen en gedragingen rond geestelijke gezondheid in het verleden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: