Home GamingAndroid Cooking Fever Duels: de culinaire strijd begint in december

Cooking Fever Duels: de culinaire strijd begint in december

by Jos Vis

Ontwikkelaar en uitgever Norducrrent hebben iets speciaals klaargemaakt: ze openen de ovendeur om de releasedatum van Cooking Fever Duels te onthullen! Aankomst op 7 december voor Android en op 14 december voor IOS. Cooking Fever Duels is een gratis te spelen spin-offtitel in de populaire mobiele kookgameserie. Met meer dan 400 miljoen downloads van de vorige titel Cooking Fever zullen Cooking Fever-duels zeker een geweldige smaak in de mond van spelers achterlaten omdat ze een aantal oude recepten hebben teruggebracht en ook een nieuwe, geweldige smaak hebben geïntroduceerd om van te genieten met een chef-kok-ervaring!

Cooking Fever Duels wil de eerste kookgame zijn met echte PvP-duels. En met dat idee in gedachten biedt Cooking Fever Duels realtime gevechten online. Met verschillende recepten uit de internationale keuken is er maar één manier om hogerop te komen in de klassementen: door jezelf te bewijzen als de ultieme chef-kok.

“Het is altijd de moeite waard om iets te leveren waar de spelersgemeenschap van onze spelers veel naar verlangt. Een PvP-versie van Cooking Fever is al jaren een wens van sommige van onze spelers. Aan de ene kant voelen we ons veilig over het succes van Cooking Fever Duels, wetende dat we een spel hebben gespeeld waar onze spelers op hebben gewacht. Aan de andere kant kunnen we niet wachten om te zien hoe de liefhebbers van competitieve spellen zullen genieten van de keukenraces en welke groep op de lange termijn zal zegevieren”, zegt Tomas Šiukščius, projectmanager van Cooking Fever Duels bij Nordcurrent.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x