Home Gadgets Comfort en precisie met de ergonomische muizen en muismatten van SPEEDLINK

Comfort en precisie met de ergonomische muizen en muismatten van SPEEDLINK

by Mark van Truijen

Thuis, op het werk en op school is de computer inmiddels onmisbaar geworden. Een groot deel van onze tijd brengen we achter de PC of laptop door, met één hand op de muis. Het veelvuldig gebruik van de muis kan verschillende klachten veroorzaken. Daarom is het van belang voor een ergonomische muis te kiezen om het muizen zo prettig mogelijk te maken. SPEEDLINK biedt een assortiment ergonomische muizen, speciaal ontwikkeld voor een comfortabele en ontspannen ervaring. De draadloze APTICO Trackball heeft een fijne, rustige handligging en heeft geen bewegingsruimte nodig. De verticale muizen DESCANO en MANEJO laten de pols in hun natuurlijke stand rusten en bieden maximale precisie. De CALADO is een bijzonder stille muis. Naast een ergonomische muis is een goede muismat en polsondersteuning bij het typen onmisbaar. Met de SATEEN polssteun worden de polsen adequaat ondersteund en ontlast. Ervaar het comfort en het gebruikersgemak van de ergonomische muizen van SPEEDLINK!


Aptico bovenAPTICO Wireless Trackball

Deze draadloze muis combineert comfort en functionaliteit in een bijzonder design. In tegenstelling tot de traditionele muis heeft de APTICO Trackballgeen bewegingsruimte nodig dankzij de besturing via de duimen en biedt, zelfs zonder werkvlak, dezelfde functionaliteit en uiterste precisie. De vormgeving zorgt ervoor dat de hand op een rustige manier op de muis ligt, waardoor vermoeidheidsverschijnselen van het handgewricht worden voorkomen. De muis is eenvoudig te installeren zonder extra stuurprogramma’s en kan door de uitneembare trackball eenvoudig gereinigd worden.

Verticale muizen
Gerenommeerde therapeuten adviseren het gebruik van verticale muizen voor een optimale ergonomie. Door gebruik van een verticale muis blijft het polsgewricht op een ontspannen en natuurlijke manier op het bureau rusten en overbelasting en daarmee gepaarde vermoeidheidsverschijnselen voorkomen. SPEEDLINK heeft twee verticale muizen in het assortiment. De MANEJO heeft een draadloze en bekabelde versie, beiden met drie knoppen. De draadloze MANEJO muis heeft een bereik van acht meter en een zeer compacte Nano-ontvanger die opgeborgen kan worden in de muis. De muis verbruikt weinig energie door de stroombesparingsfunctie en automatische stand-by modus. De MANEJO muis met draad heeft een kabel van 1,4m lang en een snelle installatie zonder stuurprogramma’s. De DESCANO muis heeft vijf knoppen en een verlengde vingerpositie voor een optimale bediening. Door de rubberen coating heeft hij een aangename, stevige greep. De muis bevat gemakkelijk toegankelijke duimknoppen en gladde, duurzame voetjes. De verticale muizen van SPEEDLINK zijn zo ontworpen dat ze licht draaien en de natuurlijke houding bevorderen.

mailing


CALADO Silent Mouse

De draadloze CALADO Silent Mouse brengt rust in de dagelijkse hectiek van het kantoorleven. Dankzij de 5 stille knoppen is het klikken bijna onhoorbaar, het volume wordt met bijna negentig procent gereduceerd. De muis is compact vormgegeven en heeft een kwalitatief hoogwaardige rubbercoating waardoor de muis perfect in de hand ligt. De muis heeft een bereik tot 8 meter en bevat een compacte nano-USB ontvanger en praktisch opbergvakje voor de ontvanger.

Sateen wrist padDe muizen van SPEEDLINK laten zich perfect combineren met de LAX Wrist Rest Gelpad, VELLU Gel Mousepad of de SATEEN Ergonomic Wrist Pad. Deze producten bevatten een gelvulling die zich aanpast aan het polsgewricht, zodat een meer ontspannen
armhouding ontstaat. De LAX Wrist Rest Gelpad is prima te gebruiken met iedere willekeurige muismat. De VELLU Gel Mousepadis te gebruiken als losse muismat en de SATEEN Wrist Pad is bedoeld als extra ondersteuning van de polsen bij het gebruik van een toetsenbord. De vulling verdeelt het gewicht gelijkmatig, zodat geen puntbelasting ontstaat waardoor de polsen ondersteund en ontlast worden.

Consumentenadviesprijzen

APTICO Trackball € 49,99
MANEJO vertical wireles € 49,99
MANEJO vertical wired € 39,99
DESCANO Ergonomic Vertical Mouse € 49,99
CALADO Silent Mouse € 19,99
LAX Wrist Rest Gelpad €  7,99
VELLU Gel Mousepad €  9,99
SATEEN Wrist Pad €  9,99

Voor meer informatie over Speedlink, bezoek www.speedlink.com

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x