Home Featured CLAAS sluit zich aan bij het Farming Simulator-rooster in Farming Simulator 19 Platinum Edition op 22 oktober

CLAAS sluit zich aan bij het Farming Simulator-rooster in Farming Simulator 19 Platinum Edition op 22 oktober

by Jos Vis

Afgelopen weekend vond FarmCon 2019 plaats op het terrein van CLAAS Technoparc in Harsewinkel. GIANTS Software was daar natuurlijk aanwezig en kondigde samen met Focus Home Interactive een samenwerking met CLAAS aan voor de Platinum Editie van Farming Simulator 2019. Deze nieuwe editie van Farming Simulator moet 22 oktober gaan uitkomen op Xbox One, PlayStation 4, PC en Mac.

Ontdek voor het eerst in de franchisegeschiedenis CLAAS, een van ’s werelds toonaangevende landbouwmerken, en zijn exclusieve voertuigen waarmee je een breed scala aan activiteiten kunt uitbreiden, zoals het oogsten en persen van voedergewassen.

De Platinum-editie zal beschikbaar zijn als zowel een op zichzelf staand product als een uitbreiding voor huidige eigenaren van Farming Simulator 19. Er komt de komende weken veel meer informatie over de Platinum-editie, CLAAS-voertuigen en andere Platinum-toevoegingen, dus houd je ogen open.

Farming Simulator 19 Platinum Edition en de Platinum Expansion-lancering op 22 oktober voor pc, Mac, PlayStation 4 en Xbox One.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: