Home Gaming Civilization VI: Leader Pass – Great Negotiators Pack nu beschikbaar

Civilization VI: Leader Pass – Great Negotiators Pack nu beschikbaar

by Jos Vis

Na de aankondiging vorige week van Civilization VI: Leader Pass, een nieuwe season pass die 18 nieuwe speelbare leiders toevoegt aan Civilization VI, is het eerste DLC-pakket – Great Negotiators – nu verkrijgbaar!

In het Great Negotiator’s Pack: Test je diplomatieke vaardigheden met het Great Negotiators Pack, met onder andere Abraham Lincoln (Verenigde Staten), Koningin Nzinga Mbande (Kongo) en Sultan Saladin (Arabië). Hier zijn enkele specifieke details over de leiders zelf:

Abraham Lincoln (Verenigde Staten)
Lincoln katapulteerde de Verenigde Staten het industriële tijdperk in en leidde de overwinning van de Union in de Amerikaanse Burgeroorlog. Zijn nieuwe vaardigheden getuigen van deze prestaties, evenals zijn agenda voor het behoud van de Union, waardoor hij alleen Beschavingen met dezelfde regeringsvorm graag heeft.

Koningin Mbande Nzinga (Congo)
Gezien haar historische omgang met de Portugezen, is het passend dat Mbande Nzinga een dekolonisatie-agenda heeft. Als zodanig houdt ze van Beschavingen die bij één continent blijven, maar niet van Beschavingen met steden op meerdere continenten.

Sultan Saladin (Arabië)
De bestaande Civilization VI-leider Vizier Saladin kan religieuze gebouwen bouwen voor een fractie van de gebruikelijke geloofskosten, en heeft een hekel aan leiders die andere religies aanhangen. Sultan Saladin daarentegen krijgt bonussen voor al zijn gevechts- en religieuze eenheden en heeft een hekel aan leiders die oorlog voeren tegen aanhangers van zijn religie.

Civilization VI: Leader Pass-content zal worden geleverd via zes DLC-packs die gepland staan voor release van 21 november 2022 tot maart 2023* op Windows pc via Steam en Epic, MacOS via Steam en de Mac App Store, en iOS via de App Store.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: