Home Gaming Civilization VI: Leader Pass – Great Builders Pack nu beschikbaar!

Civilization VI: Leader Pass – Great Builders Pack nu beschikbaar!

by Pim, Sel

Het volgende DLC-pakket voor Civilization VI: Leader Pass – Great Builders Pack – is nu beschikbaar! Herbouw de wereld beter dan ooit met het Great Builders Pack, dat Theodora (Byzantijnen), Sejong (Korea) en Ludwig II (Duitsland) bevat. Bekijk hier de First Look; specifieke details over de Leaders zijn ook hieronder beschikbaar:

Theodora (Byzantijnen)
Theodora was een actrice toen ze de aandacht trok van de Byzantijnse keizer in spe Justinianus. Omdat er een wet was die hooggeplaatste mannen uitdrukkelijk verbood te trouwen met actrices, veranderde Justinianus de wetten en twee jaar later had hij de troon bestegen en werd zij keizerin. In haar positie breidde Theodora de rechten van de vrouw uit en speelde een belangrijke rol in het religieuze beleid, waarbij zij de tak van het Christendom versterkte die in Ethiopië, Syrië en Egypte dominant werd.  Samen met Justinianus wordt ze tot op de dag van vandaag door meerdere orthodoxe kerken als heilige vereerd. In het spel legt Theodora de nadruk op Cultuur.

Nieuwe vaardigheid: Hersteller van Iconen

  • Holy Sites geven Cultuur gelijk aan hun adjacency bonus.
  • Boerderijen bieden een geloofsverbinding met Hippodromen en Holy Sites.

Sejong (Korea)
Sejong van Joseon, algemeen beschouwd als een van de grootste leiders in de Koreaanse geschiedenis, bevorderde de wetenschappen, steunde militaire vooruitgang en produceerde een boek om boeren te helpen nieuwe technieken uit verschillende regio’s te leren. Hij is ook de bedenker van het Hangul-alfabet, dat de Chinese karakters verving die voorheen werden gebruikt om Koreaanse woorden te schrijven en dat nog steeds wordt gebruikt. Als liefhebber van zowel wetenschap als muziek heeft Sejong een hekel aan beschavingen die in wetenschap en cultuur voorlopen op Korea.

Nieuwe vaardigheid: Hangul

  • Als je je eerste Technologie van een nieuw Tijdperk voltooit, krijg je per beurt het dubbele van je Wetenschap als Cultuur.

Ludwig II (Duitsland)
Geboren in het Beierse koningshuis, besteeg de “gekke koning” Ludwig de troon toen hij nog maar 19 jaar oud was. Tijdens zijn bewind verloor Beieren zijn onafhankelijkheid aan Duitsland, maar Ludwig wordt het best herinnerd voor zijn liefde voor architectuur. Hij financierde persoonlijk de bouw van uitgebreide kastelen die, hoewel ze hem financieel ruïneerden en bijdroegen tot het abrupte einde van zijn bewind, nu tot de belangrijkste toeristische attracties van Beieren behoren. Ludwigs Eeuwig Enigma agenda als beschavingsleider leidt ertoe dat hij de voorkeur geeft aan beschavingen die niet het maximale aantal wijken in elke stad aanhouden.

Nieuwe vaardigheid: Swan King

  • Wonderen, zelfs als ze niet af zijn, krijgen +2 Cultuur voor elk aangrenzend District.
  • Alle Cultuur adjacenties bieden Toerisme na het ontdekken van Kastelen.

Civilization VI: Leader Pass is een nieuwe seizoenspas die 18 nieuwe speelbare leiders toevoegt aan Civilization VICivilization VI: Leader Pass-content wordt geleverd via zes DLC-pakketten die tot maart 2023 zullen verschijnen. Ga voor meer details over Civilization VI: Leader Pass naar www.civilization.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: