Home Gaming ‘Cities: VR’ is nu beschikbaar

‘Cities: VR’ is nu beschikbaar

by Jos Vis

Vandaag heeft Fast Travel Games aangekondigd dat Cities: VR, de bewerking van Paradox Interactive’s veelgeprezen stadssimulatiespel Cities: Skylines, nu beschikbaar is voor Meta Quest 2. Ontluikende ‘VRchitects’ kunnen vandaag de definitieve VR-stedenbouwer kopen in de Meta Quest-winkel. Fans kunnen ook verwachten dat de gratis Metro & Traffic Routing-update in juni verschijnt, waarmee burgers hun weg door de metro van Cities kunnen vinden en burgemeesters betere hulpmiddelen krijgen om de verkeersstroom te sturen. Voor de toekomst worden continue verbeteringen en gratis updates gepland.

Steden: VR biedt liefhebbers van stadssimulaties en toekomstige stedenbouwkundigen de mogelijkheid om hun eigen metropool te ontwerpen in een virtuele omgeving, waarbij wegen en gebouwen worden uitgestippeld door middel van instinctieve bewegingen en gebaren. Intuïtieve bedieningselementen en menu’s zijn gemaakt met gebruiksgemak in het achterhoofd, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om burgemeester te spelen in de stad van je dromen. Door je creatie in VR te navigeren, zullen spelers een nieuwe manier ervaren om de economie, hulpdiensten, onderwijs, huisvesting en entertainment van hun stad in evenwicht te brengen.

“Het lanceren van een versie van Cities: Skylines voor VR is een grote prestatie voor ons als ontwikkelaars, en we zijn heel blij met wat we hebben kunnen creëren.” zei Erik Oldeldahl, creatief directeur van Fast Travel Games. “Hoewel we duidelijk veel inspiratie hebben gehaald uit wat de teams van Colossal Order en Paradox Interactive de afgelopen zeven jaar hebben gecreëerd, geloven we dat wat we met Cities: VR hebben gemaakt een frisse ervaring is waar nieuwe en oude Cities-fans dol op zullen zijn. ”

Cities: VR brengt een nieuw niveau van onderdompeling in het simulatiegenre, waardoor gamers hun creaties omhoog kunnen zien schieten en de skyline kunnen vullen. Bezoek je stad en geniet van de drukte vanuit het straatbeeld, begin nieuwe projecten en kijk hoe gebouwen tot leven komen om deel te nemen aan het ecosysteem van de stad. Steden: VR geeft nieuwe burgemeesters alles wat ze nodig hebben om de tevredenheid van hun kiezers te garanderen.

Cities: VR is geen directe port van Cities: Skylines en zal vanwege technische beperkingen niet even groot en schaalbaar zijn als de pc-versie. Deze VR-aanpassing is een meer intieme en gerichte simulatie van stadsbeheer. Sommige functies waaraan pc-spelers gewend zijn geraakt, zoals terreinbewerking en natuurrampen, maken geen deel uit van Cities: VR. Net zoals de pc-game in de loop der jaren is bijgewerkt, voegt Fast Travel na de lancering meer inhoud en functies toe aan Cities: VR.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: